Palutini savu mammu Dikļu pilī!

Šogad 9. maijā atzīmēsim dienu, kad īpašā veidā palutināsim un teiksim paldies savām mammām. Dikļu pils ir parūpējusies par to, lai šo dienu Jūsu mammai padarītu īpašu un neaizmirstamu.

Foto: Dikļu pils restorāns.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Dikļu pils restorāns.

Recepcijā pasakot īpašo paroli "vēlos palutināt savu mammu", par Jūsu mammu parūpēsies Dikļu pils SPA kolektīvs, veicot neatkārtojamu aromterapijas masāžu. Kamēr Jūsu mammai tiks veikta masāža, kas ilgst 60 minūtes, Jums būs iespēja doties ekskursijā pa Dikļu pili un tās apkārtni. Pēc aromterapijas masāžas, Jūs tiksiet aicināti uz pils restorānu, kur varēsiet ieturēt gardu maltīti. Izmantojot šo paroli komplektā ar masāžu par īpašo cenu 25ls, Jūsu restorāna rēķinam tiks piemērota 25% atlaide.


Savukārt izmantojot paroli "maltīte kopā ar mammu", Jūs iegūsiet 15% atlaidi maltītei pils restorānā, kā arī varēsiet doties ekskursijā pa pili un izvizināt mammu Dzirnavu dīķī ar laivu.

 

Tātad jāatceras paroles – "vēlos palutināt savu mammu" – aromterapijas masāža (60 minūtes) par īpašo cenu 25ls un maltīte restorānā ar 25% atlaidi. Ja izmantosiet šo piedāvājumu, iepriekš tas obligāti jāpiesaka. Savukārt parole "maltīte kopā ar mammu" dos Jums 15% atlaidi restorānā, kā arī iespēju izvizināt mammu ar laivu Dzirnavu dīķī.

Reklāma
Reklāma

 


Sīkāka informācija – www.diklupils.lv