Labākais nedēļas joks (10.04.-16.04.) par pensionēšanās vecumu

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Rainers (3,5) dziļdomīgi prāto: „Kad man būs 4 gadi, es būšu vecs, pļaušu zāli un saņemšu pensiju!” (Iesūtījusi Indra Vilcāne)

Foto iesūtījusi Baiba Blumberga-Skane, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Baiba Blumberga-Skane, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Indra Vilcāne ar anekdoti Vecums. Balvā – biļetes uz kādu no Leļļu teātra izrādēm.

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim pārsteiguma balvas no mūsu sadarbības partneriem.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Mode mainās (Iesūtījusi Kristīne Janovska)
Vienreiz ejam ar Ralfu (6 gadi) un Alīnu (4 gadi) pāri tiltam. Ralfs paskrien pa priekšu, lai būtu pirmais. Alīna uzreiz saka: "Kāpēc brālis nelaiž pa priekšu, ja meitenēm ir priekšroka?" Ralfs pagriežas un saka: "Mode mainās!"

Atklājums par botām (Iesūtījusi Krustmāte)
Atnāk mazais Tomass no dārziņa un priecīgs lielās mammai: "Mamm, es tagad zinu kā sauc manas botas!" Mamma: "Nu, kā?" Tomis: "Ķīnas štrunti!"

Baznīca, kurā pilināja (Iesūtījusi Indra Vilcāne)
Rainers (3,5) zina, ka ir kristīts, ka viņam lēja uz galvas ūdentiņu un zina, kura skaitās viņa baznīca. Vakarā ejam garām citai baznīcai, viņš rāda un saka: „Šeit mani nepilināja, šeit citu bērnu pilināja!”

Dēls un dēlene (Iesūtījusi Linda Ašmane)
Mamma skaidro savam 3 gadīgajam puikam Elvim, ka viņš ir zēns un zēns mammai un tētim ir dēls. Elvis nedaudz apdomājas un saka: "Aha, bet, ja būtu meitene, tad būtu dēlene, ja?"


Grūta pietura (Iesūtījusi Indra Vilcāne)
Braucam autobusā, saku Raineram (3,5), lai neaizmieg, pēc šīs pieturas nākamajā būs jākāpj ārā. Rainers nopūzdamies: "Šitā ir grūta pietura..." Jautāju: "Kāpēc grūta?" "Jo man nāk miedziņš."

Reklāma
Reklāma


Divas rokas (Iesūtījusi Baiba Blumberga-Skane)
Patrīcija (3 gadi) jautā mammai: "Mammu, es esmu skaista?" "Protams, meitiņ, tu puišiem sirdis lauzīsi, kad izaugsi liela!" Uz ko Patrīcija atbild: "Bet, mammu, man taču ir tikai divas rokas!!!"

Eņģeļu tante (Iesūtījusi Argita Bāne)
Skatāmies "O kartes akadēmiju". Tajā nedēļā žūrijā bija Katrina Pasternaka. Kristaps (3,1g) ierauga viņu atskan sajūsmu pilns sauciens: "Redz kur eņģeļu tante!"

Bizes (Iesūtījusi Gunita Guseva)
"Mammīt, es tev pīšu bizes," saka Annija (2 gadi 9 mēneši). Paņem ķemmi, saķemmē mammu, tad paņem vienu matu šķipsnu rokā un prasa: "Nu, vai te var pist?"

Naudiņu pelna ar lāpstu (Iesūtījusi Baiba Blumberga-Skane)
Patrīcija (3 gadi) skatās reklāmu, kur tiek reklamēts I-POD mob telefons un jautā mammai: "Mammīt, Tu arī gribētu tādu telefonu?" Mamma: "Nu jā, tikai viņš ir ļoti dārgs!" Patrīcija: "Es tev nopirkšu tādu..." Mamma: "Bet, kur Tu ņemsi tik daudz naudiņas?" Patrīcija: "Pelnīšu!" Mamma: "Nu un kā tad Tu pelnīsi naudiņu?" Patrīcija: "Nu kā, ar lāpstu!"

Divas galvas (Iesūtījusi Indra Vilcāne)
Vakara pastaigā esam pie ūdens un vērojam gulbīti, kas tur peld. Pēkšņi Rainera (3,5) izsauciens: „Mamm, skaties, gulbim ir divas galvas!” (Ieraudzījis galvas atspulgu ūdenī)

Pavasaris (Iesūtījusi Anda Kuļezņova)
Kopā ar meitiņu laukos kopjam apkārtni, pēkšņi skatos, Una novelk bikses un saka: "ES TAGAD TE PAČURĀŠU, JO ĀRĀ IR PAVASARIS."

Zosādiņa (Iesūtījusi Gunta Krūmiņa)
Šorīt mazliet aizgulējos, steidzinu bērnus, lai apģērbjas. Eduardiņam (4 g.) ātri novelku pidžamu un velku mazo krekliņu, puika vēl miegains, saka: "Mammu, es esmu izspūris!" Un rāda uz rociņām.

Pucīga kleita (Iesūtījusi Indra Lipene)
Kompliments no bērna mutes. Esmu saposusies, lai dotos uz teātri. Puika vēro mani un saka: "Nu tev gan ir PUCĪGA kleita!" Nesapratu un centos noskaidrot, ko šis jaunvārds nozīmē, bet dēls, nemaz nesamulsis, paskaidroja: "Tu esi uzpucējusies ar pucīgu kleitu."

Mirušie un atmirušie (Iesūtījusi Indra Lipene)
Filozofiskais joks. Omīte kapiņos stāsta: "Te, lūk, nomiris un dus mans tētiņš, te mammīte." Mazais: "Jā? Un kad viņi atmirs atpakaļ?"

Vai Indijā visi saindējušies? (Iesūtījusi Indra Lipene)
Ģeogrāfiskais joks. Stāstu dēlam un rādu uz globusa: "Šeit ir Amerika, šeit - Indija."
Puika izbijies jautā: "Vai tur visi saindējušies?"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 23.04.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!