2010. GADA INOVĀCIJA – TEHNOLOĢIJA Pro-Gen™

Ar laiku āda aizvien lēnāk atgūst spēkus un vairs tik efektīvi neatjaunojas. Gadi ietekmē sejas ādas izskatu - kontūras vairs nav tik izteiktas, veidojas un padziļinās grumbiņas, ādas tonis kļūst blāvāks.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

JAUNA ĒRA, BALSTĪTA UZ GĒNU IZPĒTI

10 PĒTĪJUMU GADI

DIVKĀRŠA IEDARBĪBA

JAUNĪBU AKTIVĒJOŠA* + PRETGRUMBU TEHNOLOĢIJA = PRO-GENTM + ADENOZĪNS


Pētot atšķirības starp jaunas un nobriedušas ādas gēnu izpausmēm**, L'Oréal Advanced Research sadarbībā ar medicīnas darbinieku komandām strādā pie ādas jaunības koda atšifrēšanas. Patentētā Pro-Gen™ tehnoloģija ir izstrādāta, lai uzlabotu ādas atjaunošanās spējas un atgūtu tās dabisko jaunības kodu***.
Izpētes laikā tika atklāti noteikti gēni, kas iesaistīti ādas atjaunošanā. Mēs nodēvējām šos gēnus par "atjaunojošajiem gēniem". Ik dienu stress redzami ietekmē ādu. Tomēr, pateicoties „atjaunošanās gēniem”, āda atgūstas ātri un saglabā jaunību.
Jaunā tehnoloģija Pro-Gen™ tika izvēlēta, lai palielinātu to "atjaunojošo gēnu" aktivitāti, kas piedalās audu atjaunošanas procesos un laika gaitā kļūst mazāk aktīvi.
Klīnisko pētījumu gaitā laboratorijām izdevās pierādīt uzlaboto šūnu spēju saglabāt sevī ūdeni un aizsargāt seju no ārējās vides iedarbības. Šīs "barjerfunkcijas" uzlabojums ir apliecinājums ādas spējai pašatjaunoties. Jaunības noslēpums slēpjas ādas spējā pašatjaunoties.

ADENOZĪNS
Adenozīns ir viena no spēcīgajām pašlaik zināmajām pretgrumbu sastāvdaļām. Tas precīzi iedarbojas uz grumbām, lai palēninātu ādas novecošanos.

Lai mazinātu grumbas, blāvu ādas toni un noguruma pazīmes, L'Oreal Paris ir radījis Youth Code - jaunību aktivējošu pretgrumbu sejas ādas kopšanas kompleksu, kurā ietilpst trīs produkti: krēms dienai, krēms ādai ap acīm un koncentrāts.

Pateicoties YOUTH CODE, āda atgūst jaunas ādas īpašības: tā ir izlīdzināta, mirdzoša, kā pēc atpūtas. Āda izskatās jaunāka.

* Acīmredzams atjaunojošs efekts
** Transkriptomikas klīniskie testi
*** In Vitro tests
 

 


Komentē Dr. med. Māra Rone-Kupfere:
„Pēdējo gadu pētījumi kosmetoloģijā aizvien vairāk tiek pievērsti jaunam kosmetoloģijas virzienam – dinamiskai kosmetoloģijai. Mūsu āda dzīvo un mainās nepārtraukti, tā neatrodas sastingušā stāvoklī bet dinamikā un tāpēc arī pētījumi tiek veikti ilgtermiņā, novērojot ādutās dabiskā dinamiskā procesā. Tas ļāvis atklāt, ka novecošanās pamatā ir tās atjaunošanās procesu izteikta palēnināšanās, kas norisinās pakāpeniski, jo par šo funkciju atbildīgie gēni laika gaitā vienkārši paliek pasīvi. Tātad visi ādai kaitīgie faktori, kas uz to iedarbojas gan, ārīgi, gan iekšķīgi ilgtermiņā (piemēram, UVS, nikotīns, kofeīns, hronisks stress, nogurums, saslimšanas, hormonālās izmaiņas) kļūst par aizvien smagāku „nastu” ādas atjaunošanās sistēmai. Gēnu darbības pakāpeniska novājināšanās sākas jau no 20 gadu vecuma, tāpēc pirmās novecošanās pazīmes var vērot jau no 25-30 gadu vecuma.  Jo intensīvāk un daudzveidīgāk kaitīgie faktori iedarbojas uz ādu, jo ātrāk būs redzams rezultāts: sievietes ap 30, piemēram, pelēku sejas toni, sausu ādu, sīkas grumbiņas ap acīm vai paplašinātas poras uzskata vienkārši par pārejoša stresa vai noguruma pazīmi, bet visbiežāk tas jau ir ādas atjaunošanās procesu apsīkuma pirmās redzamās pazīmes.
Dinamiskās kosmetoloģijas atklājums ļauj aktivizēt ādas snaudošos gēnus, izmantojot īpaši sasmalcinātu bifido baktēriju  kokteili jeb lizātu. Šādi mēs varēsim arī nākotnē ietekmēt to ādas funkciju, kura sāk iziet no ierindas. Šādas kosmētikas regulāra un pietiekami ilgstoša lietošana nodrošina ādā ilgtermiņa atjaunošanās procesu norisi. Ādas atbilde uz gēna signālu ir dinamiska ilgā laika posmā.  Lai pastiprinātu aktivizēto gēnu radītos efektus, zinātniski pamatota ir adenozīna pielietošana kosmētikā, jo šī viela kā zināms ir viens no spēcīgākajiem kolagēna sintēzes veicinātājiem.”

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk informācijas: www.lorealyouthcode.lv

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/