Labākais nedēļas joks (13.03.-19.03.) par mazajām sunīšu rociņām

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Annija (2 gadi 8 mēneši) gultā dzer no pudelītes sulu. Pēkšņi noliek pudeli, paceļ rokas un saka: "Es nevaru noturēt. Man mazas rociņas. Kā sunītim mazas rociņas..." (Iesūtījusi Gunita Guseva)

Foto iesūtījusi Madara Sīpola, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Madara Sīpola, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Gunita Guseva ar anekdoti Mazas rociņas. Balvā – divas biļetes uz izrādi Pifs, kas notiks 11.aprīlī VEF Kultūras pilī.

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim balvā slavenās multiplikācijas filmas Ezītis miglā versija bagātīgi ilustrētā grāmatā ar šādu pašu nosaukumu — Ezītis miglā.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Slikts suns (Iesūtījusi Gunita Guseva)

Aigas tante ar Anniju (2 gadi 8 mēneši) visādi ampelējas un jokojoties tēlo suņuku: "Vau, vau, vau!" Annija visai augstprātīgi paskatās un nosaka: "Slikts suns!"

Kāpēc? (Iesūtījusi Gunta Krūmiņa)
Vakarā pirms gulētiešanas ik vakara pasaciņas laiks. Paņemu grāmatiņu, bērni gultiņās (4 g. un 10 g.) saku Eduardam, ka lasīšu ar norunu, ka pēc katra izlasītā teikuma viņš centīsies neprasīt KĀPĒC. Dēlēns apsola. Pēc diviem izlasītiem teikumiem atskan klusa balstiņa: "Mammu, mammu..." Prasu, ko grib. "Es tikai vienu reizīti, kāpēc?" Nu tā sasmējāmies ar māšeli, ka gulētiešana bija jāatliek uz pusstundiņu!

Grumbas uz kājām (Iesūtījusi Sigita Bērziņa)
"Man ir grumbas!" paziņo dēls. "Kur?" "Uz kājām." "?" "Nu, zosu grumbas!"

Dziesma: Čuru zāles (Iesūtījusi Ingrīda Cellere)
Veins (4 g.) pa televizoru noklausās dziesmiņu no multenes krievu valodā Čuda zverjata un dzied līdzi latviskoto versiju: "Čuru zāles, čuru zāles!"

Kad jāiet gulēt? (Iesūtījusi Ineta Drozdova)
Endijai mamma saka, ka būs jāiet būs gulēt. Endija saka: "Mammīt, man vēl žāva nenāk. Kad nāks, tad iešu gulēt."

Siekalas (Iesūtījusi Krista Junkere)
Līva Sofija (2 g.) un Guna Rēzija (6 mēn.) tiek vestas pie ārsta. Gunai ļoti interesants šķiet māsas deguns un viņa nu ļoti vēlas pie tā tikt klāt. Līva beidzot to atļauj - abas smejas un ķiķina līdz pēkšņi atskan Līvas izsauciens: "FUI, siekalas pa visu seju - vai tiešām tu nevari paņemt salveti un noslaucīties? Īsta kanna, ne māsa!" :D

Nogrieza pirkstus ar visiem nagiem! (Iesūtījusi Māra Lazdiņa)
Mazais ĒRIKS (3 gadiņi) grupiņas draugiem pirms pusdienas gulēšanas rāda savu kāju un stāsta: "Man mamma vakar nogrieza pirkstu ar visiem nagiem!"
Joku pierakstījusi auklīte Ira

Reklāma
Reklāma


Rokas kabatās (Iesūtījusi Gunita Guseva)
Annija (2,6) iedod Mārītes tantei rotaļu lāci un pamperi: "Uzvelc lācim pamperi!" Mārīte: "Uzvelc pati." Annija: "Es nevaru." Mārīte: "Kāpēc nevari?" Annija: "Man rokas kabatās!"

Godīgā Ivanda (Iesūtījusi Inga)
Ivanda (3 gadi) piečurājusi gultu, tādēļ par sodu viņai visu dienu aizliegts spēlēt datorspēli. Mammas sirds tomēr neiztur un, kamēr tētis darbā, mazliet atļauj paspēlēt ar norunu, ka neko neteiks tētim. Tētis atnāk no darba un saka: "Hmm, kāds ir bijis pie datora..." Ivanda atzīstas: "Es tikai bišķi..." Ivanda paskatās uz mammu, atceras norunu neko tētim neteikt un saka mammai: "Nu, mamm, es tiešām neko negribēju teikt, bet viņš pats uzprasījās."

Buča (Iesūtījusi Gunita Guseva)
Annija ( 2,5) vakarā gultiņā sauc tēti: "Tēta! Tēta! Tētuka, man buču! Man buču!" Atnāk tētis un iedod Annijai buču. Annija rāda ar pirkstu uz mammu un saka: "Šitam arī buču!"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 26.03.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!