Inovācija dekoratīvās kosmētikas tirgū – 2010 MAT’ MORPHOSE

MAT’ MORPHOSE - gaisīgs sastāvs, kas pārvērš ādas struktūru. Izlīdzina grumbiņas kā make-up bāze. Padara sejas toni vienmērīgu un maskē ādas nepilnības kā tonālais krēms. Nodrošina izsmalcinātu, samtaini matētu toni kā birstošais pūderis.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

UZLABOTS SEJAS TONIS NEVAINOJAMAM REZULTĀTAM: vadošās tehnoloģijas apvienotas plūstošā un īpaši maigā suflē tekstūrā.

MAT’ MORPHOSE - GAISĪGS SASTĀVS, KAS PĀRVĒRŠ ĀDAS STRUKTŪRU. Izlīdzina grumbiņas kā make-up bāze. Padara sejas toni vienmērīgu un maskē ādas nepilnības kā tonālais krēms. Nodrošina izsmalcinātu, samtaini matētu toni kā birstošais pūderis.

AR GAISU PILDĪTAS MIKRO-LODĪTES. Īpaši gaisīgā sastāva noslēpums: tūkstošiem mikro-lodīšu, kas pēc uzklāšanas ļauj gaisam piekļūt ādai, nodrošinot vieglumu un caurspīdīgu klājumu.

MAIGA, SAMTAINA SAJŪTA. MAT’ MORPHOSE sastāvā ir iekļautas gaistošās eļļas un samtainie polimēri, kas uzklāšanas laikā pakāpeniski izgaro, sniedzot lielisku noturību.

 

 

Reklāma
Reklāma


REZULTĀTS: PĀRVEIDOTA ĀDA. Sejas tonis ir uzlabots kā pēc burvju mājiena. Ādas struktūra ir nevainojama, nepilnības – koriģētas un virsma izlīdzināta ar samtaini matētu toni, kas izceļ sievietes dabīgās sejas krāsas patieso skaistumu.

MAT’ MORPHOSE - STAROJOŠS UN MATĒTS SEJAS TONIS 12h
MAT’ MORPHOSE būtību veido īpaša sastāvdaļa − mirdzošā tehnoloģija ar nosaukumu Mati-Crystal, kas ir aktīva, matējoša želeja ar caurspīdīgu struktūru, kas absorbē spīdumu un taukvielas, padarot sejas toni matētu, un vienlaikus atstaro gaismu, atjaunojot lielisku mirdzumu un ļaujot ādai izskatīties starojošai.

Džeimsa Kaliardosa (James Kaliardos), L’Oréal Paris International grima mākslinieka padoms:
“Lai maskētu redzamās poras, grumbas un ādas spīdumu, grima mākslinieki parasti lieto vairākus līdzekļus: make-up bāzi, tonālo krēmu un birstošo pūderi. MAT’ MORPHOSE apvieno šīs dažādās īpašības vienā līdzeklī. Tonālais krēms ir lietojams gan kā make-up bāze, gan birstošais pūderis, lai matētu seju un padarītu tās toni vienmērīgu, kā arī izgaismotu to – visas īpašības vienā līdzeklī. Maigais, viegli gaisīgais sastāvs padara sejas krāsu starojošāku.
Sastāvā iekļautā tehnoloģija nodrošina patiesi profesionālu rezultātu: matētu un starojošu. Tas ir ideāls laba foto uzņēmuma radīšanai. MAT‘ MORPHOSE uzklāt ir ļoti viegli. Zīdainā tekstūra slīd pāri ādai, sniedzot perfektu toni. Šim līdzeklim ir raksturīgs visu īpašību apvienojums − perfekts šķidrā make-up klājums un viegls, izsmalcināts pūdera sniegtais iznākums.”


Cena veikalā: 7,99 Ls

/REKLĀMAS PROJEKTS/