Ādas atjaunošanai un veselīgam izskatam

Stress, nesabalansēts uzturs un noteiktas hormonālas izmaiņas organismā var izraisīt pamanāmas „ādas noguruma” pazīmes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis gadījuma rakstura nogurums, kas rodas daļēji arī vitamīnu un minerālvielu nepietiekamības dēļ, izraisa ādas vispārējā izskata izmaiņas un saasina tādas ādas novecošanas pazīmes kā: slimīgs un noguris ādas izskats, pelēcīga ādas krāsa, ādas vītums un atslābums un pastiprināta smalko līniju parādīšanās.
Sejas mezoterapija (tā ir metode, kad zem ādas tiek ievadīts neliels daudzums ārstnieciska preparāta) ir labākais medicīniska rakstura risinājums, kas apgādā ādu ar augstas koncentrācijas tonizējošām un mitrinošām barības vielām, un sastāvdaļām pret ādas novecošanos, lai kompensētu iztrūkstošo.


Lai risinātu ar ādas nogurumu saistītās izpausmes, Lierac Laboratoires iedvesmojoties no šīs estētiskajā dermatoloģijā pielietotās metodes, ir izstrādājusi MESOLIFT līniju: pirmo „āda kopšanas intervenciju” pret redzamajām ādas noguruma pazīmēm. Līniju veido 2 produkti (Mesolift krēms un Mesolift koncentrāts), kas satur Mesolift kokteili no barības vielu un tonizējošām sastāvdaļām – vitamīniem (A,C,E,B5,B6), minerālvielām (dzelzs, kalcijs, magnijs, varš, cinks, mangāns) un hialuronskābes, lai mērķtiecīgi atjaunotu enerģiju ādas dziļajos audos, kas darbojas, lai āda atgūtu tās tvirtumu, veselīgo mirdzumu un mitrumu.

Creme Mesolift (50 ml) – krēms ādas atjaunošanai un veselīgam izskatam.
Šis pirmšķirīgais krēms ādai pret nogurumu - svaigs, piesātināts sastāvs ar Mesolift kokteili (5%) un citrusaugu AHA (α- hidroksilskābi) tūlītējam ādas mirdzumam un pretnovecošanās iedarbībai, kas papildināts ar atstarojošiem pigmentiem vēl labākam rezultātam. Aprikozu sviests un laima vasks sniedz ādai mitrumu un komfortu. Lieto uz attīrītas sejas ādas no rītiem un/vai vakaros (pēc nepieciešamības).
CREME MESOLIFT ir ideāls papildinājums serumam ādas atjaunošanai un veselīgam izskatam, CONCENTRE MESOLIFT, un tas nogurušai ādai sniedz tik nepieciešamo komfortu.
Abi līdzekļi ir ideāls komplekss ādas pilnvērtīgai atjaunošanai.  

Pieejams ekskluzīvi tikai aptiekās. Aptuvenā cena – Ls 29.60.

www.sveika.lv

/REKLĀMAS PROJEKTS/

 

Reklāma
Reklāma