Kā lai padara vēderu plakanāku un nodzen "riepiņu"?

Sveicināti. Man ir jautājums tāds - ko man darīt, vai ko man lietot uzturā, lai es varētu nomest savu svaru mazāku? Teikšu kā ir...Pirms 2 gadiem svēru 55 kg, tagad es sveru apmēram 58 kg.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Esmu 1,59 cm gara un man ir 32 pilni gadi. Nesaprotu, kāpēc esmu pieņēmusies tā svarā. Jā, es varu teikt, ka ēdu, iespejams, reti, taču daudz, alkaholu arī katru nedēļas nogali iemalkoju. Es secinu, ka, iespējams, no tā visa es pieņēmos tā svarā, jo agrāk es nelietoju alkoholu tik bieži, es arī pīpēju. Taču aptuveni gandrīz gadu es apmeklēju sporta zāli 2x nedēļā, aktīvi skrienu un cilāju hanteles, 2 stundas ņemos intensiivi. Un šogad izdomāju un atmetu smēķēšanu, nelietoju kafiju, bet vēders  švakāk iziet pēc smēķēšanas atmešanas un kafijas nedzeršanas.

Tagad ēdu biežāk, taču mazākās devās, vismaz cenšos. Baltmaizi un miltu izstaradjumus nelietoju, saldumus nekad neesmu mīlējusi, nu vārdu sakot, cenšos ēst to, kas ir dabiskāks, vairāk dārzeņus, augļus. Un pēc plkst. 18 cenšos neēst. Taču tagad iet otrais mēnesis, kā es veicu sevī pārmaiņas. Mājas biežāk vingroju, izsvīstu tā riktīgi, bet mani uztrauc, kāpēc man svars nesamazinās? Arī vēders man ir nedaudz aptaukojies (kā tautā saka - riepiņa) un mazliet redzams celulīts uz vēdera, bet uz kājām minimāli, kājas man ir viss kārtībā!

Reklāma
Reklāma

Lūk, mani satrauc tas, kāpec vēdera apjoms nesamazinās, tā arī stāv, vakaros 59,kg un no rītiem apm 58 kg. Vai var būt tā, ka man muskuļu audi smagāki paliek, jo arī ar stieņa celšanu zālē nodarbojos. Es tiešām nesaprotu, taisu vēdera presīti, bet kā ir, tā arī ir, nekādas pārmaiņas nejūtu. Varbūt man kaut kāda diēta jāievēro? Ko jūs varētu manā gadījumā ieteikt, lai samazinātu vismaz to vēdera apkārtmēru. Gaidīšu jūsu atbildi, vismaz kaut ko iesakiet, ko man darīt, gribās taču plakanāku vēderu un samazināt svaru kaut nedaudz.