Bērni aug dažādās ģimenēs. Kā izlabot kļūdas?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jā, vērojot ģimenes, kas man ir sanācis daudz, esmu sapratis, ka tās ir ļoti dažadas un katrā ģimenē ir novērojamas kļūdas bērnu audzināšanā, lai cik skumji arī tas nebūtu. Protams, ka gadās arī tādas ģimenes, kurās kļūdu nav, katrā ziņā ne tādu, lai par tām būtu vērts diskutēt!

Ir ģimenes, kurās vientuļās mātes tiešām ir novestas līdz "ārprātam", bet ko darīt? Kā risināt šīs problēmas un, vai vispār tas ir iespējams?
Tā nu ir sanācis, ka pašam bērnu nav, bet ceru, ka būs. Esmu daudz pētījis savstarpējās attiecības ģimenēs, bet mani biedē fakts, ka bērni tā aug un baidos, ka arī pašam tā būs.
Sapratu, ka nevaru izmainīt pasauli, vienmēr atradīsies kāds, kurš noliegs un kāds, kurš piekritīs. Spiežu mainīt savu pasauli, bet tas ir daudz grūtāk kā šķiet, ja riņķī ir cilvēki, kas tam nepievērš uzmanību vai pieņem to kā normālu dzīvesveidu, to, ka bērni aug tik trakos apstākļos un pat jāsaka ģimenēs, kādās tie aug!
Vai vēl kāds ir domājis par šo tēmu? Varbūt pat kaut kādā veidā rīkojies, lai kaut ko mainītu?
Katram, kas lasa šo, es iesaku padomāt par to, vai apkārt nav ģimeņu, kurai varam palīdzēt un galvenais, vai mūsu pašu ģimenēs viss ir kārtībā?
Centīsimieas mainīt sevi un tikai tad cerēsim, ka pasaule varētu mainīties.

 

Iepriecināsim mazās sirsniņas ar jauku vārdu, nevis rājienu, aizskaitīsim līdz 10, pirms izgāzīsim savas dusmas!

Ar labakajiem vēlējumiem no manis visiem Jums, mīļie!!

P.s. Padalieties, lūdzu komentāros ar mani par šo tēmu - kādās ģimenēs aug bērni un, vai tas ir normāli?

Reklāma
Reklāma

 

Gatis.