Sajūtos vientuļa!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar puisi esmu vairāk ka Gadu kopā, un mums ir ļoti atšķirīgi uzskati un domas, sanāk dēļ tā diezgan pastrīdēties! Bija kāds labs laiciņš pagājis pēc mierīgām dienām, mēs sastrīdējāmies atkal, un salīgt mums ir ļoti grūti, jo es spēju dusmoties tikai 5 min, bet viņš var vairākas dienas, salīgt ar viņu piedodiet atvainojies,tas ir kašmars ! Es viņam varu līst virsū samīļot, pateikt ka stipri viņu mīlu un viņš man ir labākais,tas nelīdz, viņam sirds ir tik cieta!
Arī sekss kādreiz bija daudz pilnāks ar jūtām, sanāca par raudāt pēc seksa, bet šobrīd tas kautkā ir mainījies, lai kā es censtos to labot, man neiznāk, un savam puisim to es nevaru teikt, ar viņu ir ļoti grūti izrunāties, viņš aiziet galejībās, un sak dusmoties, ja viņam pateikšu ka mēs varētu ko mainīt seksā, tad viņš uz mani sāktu kliegt, un skandinātu ka man viņš esot apnicis vienkārši, lai gan tā nav, es šo cilvēku gribu blakām, jo stipri mīlu viņu!
Reizēm sajūtos tik vientuļi, arī esmu kontaktus pazaudējusi ar draugiem, bail ka kādu dienu es vispār palikšu viena pati! 
Esmu izmisumā, sāp sirsniņa, ļoti, jo vēl ir daudz draudz problēmas, bet tad jau šeit varētu veselu grāmatu uzrakstīt!

Reklāma
Reklāma