nedari otram to kas pasam nepatik

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienkarsi gribu pievienot paris rindinas attiiecba uz iepriekspubliceto rakstu - http://www.mammamuntetiem.lv/articles/21667/dots-devejam-atdodas-piekraptas-un-krapejas-stasts/. Gribu sakt ar to, ka  katram irsava taisniba, kad lieta nonak lidz seksam, kaislibam, savstarpejam attiecibam  un atriebibai. Atriebiba esot ediens, kas vislabak izbaudams,kad pasniegts auksts, ( Revenge is the dish , best served cold) Piedzivotas sapes , pazemojumu, nespes nekada atriebiba padarit nebijusu. Kad nonak lieata lidz saukasanai kadau par mauku, tad tas ir etisks jautajums, . Vecaja padomju Savienibas laika par vientulam sievietem tika teikts+ dod- mauka, nedod ari mauka. Ta ka tas nebija raditajs.Nozime bija, ka tu biji varga ,neaizsargata sievieteVIENA, bez vira, bez AIZSARGA, un tev nebija neviena , kas tevi aizstav, un tev vareja gazt virsu visu sakrajusos naidu, aizspriedumus, un TU biji Grekazis. Tava neaizsargata sievietes butiba bija moceklis ,kas izpirka citu kaislibas un grekus. 

 Milestiba ir dieva dota, sekss ir islaiciga  jutu uzplude, kaisliba, saucat to ka gribat... Vienu gan teiksu , katrs cilveks saja pasaule ir nacis ar sevisku merki, katra gadijuma , cilvekam ir dota briva izvele, vai sekot saviem impulsiem, vai ieverot pasdisciplinu, un ziedojot savas kaislibas , izveleties pareizo moralo risinajumu, citu cliveku labklajibas del. 

Mes visi esam tikai clvekveidigas butnes ar saviem trukumiem, aizspriedumiem, un savu miletspejigo dveseli, spejigi uzupureties, citu laba, .

Vienkarsigribu teikt, nekad nedari otram ti ,kas pasam nepatik. Vienu dienu tu pats vari atrasties saja situacija. Ar savam domam, uzvedibu , ricibu, mes veidojam savu nakotni. JA, es piekritu, dots devejam atdodas,  bet neka cilveks to ir izplanojis , tas notiek pec augstakajiem dabas( DIEVA)  UNIVERSA likumiem. Milestiba rada  milestibu, naids rada karu, atriebibu, sapes,bet atskiriba ir ,ka milestiba dziede visas bruces ar laiku, atriebiba ne, 

Reklāma
Reklāma