Kazahijas iedzīvotājs sievai 8. martā dāvinās pušķi no miljons rozēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Kazahijas pilsētas Kizilgorod iedzīvotājs nolēmis savai sievai 8. martā uzdāvinat puķu pušķi no miljons rozēm, ziņo vietējais izdevums "Ekspress K".Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, vīrietis ieplānojis pasūtīt šādu puķu daudzuma pēc tam, kad sastrīdējās ar sievu.

Reklāma
Reklāma

Puķu bodītes saimniece, kur tika veikts pasūtījums miljonam rožu, apgalvoja, ka speciāli šim klientam, tiks veikta ziedu piegāde tieši no Holandes."Visasa rozes būs no Nīderlandes, sārtā krāsā, visas viena garuma, speciāli atlasītas", - apgalvoja veikaliņa īpašniece.

Sarunā ar ziedu veikaliņa īpašnieci izdevums noskaidrojis, ka vīrietis jau veicis priekšapmaksu par ziediem.Kad tieši tas izdarīts, un vai idosies rozes piegādāt laikā, netiek minēts.Veikala īpašniece uzsvēra, ka pasūtītājam piešķirta liela atlaide, tomēr, cik tieši, Kizilordas džentlmenimizmaksās miljons rožu, viņa neprecizēja.

Pēc "Ekspress K" informācijas, Kizilordā vienas rozes cena ir no 500 līdz 1000 kazahu tenge(apmēram 1,8-3,5 LVL).Tatad, veicot parastas matemātiskas darbības, var aprēķināt, ka šis sapņu pušķis izmaksās apmēram 3 miljonus latu,vai nedaudz mazāk, jo kā jau minēts pircējam piešķirta solīda atlaide.

 

raksts no