Veselība un skaistums, kas varbūt LABĀKS par to :)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sveicināti!
Vasara pilna spara! Lidz Ziemassvetku ballei vel daudz ko var uzspēt! Piedavaju -izcilas iespejas! Mūsu 12 nedēļu programmas ietvaros Jūs saņemsiet ieteikumus par pareizu uzturu, kā izvēlēties pārtiku, kā uzlabot vielmaiņu, kā uzlabot savu veselību vai kā saglabāt labu pašsajūtu visu mūžu.Ir iespejas gan zaudet liekos kg un apjomus, gan uznemt iztrukstoso muskulu masu, gan paaugstinat energijas limeni. Turklāt grupas biedri katru nedēļu saņem individuālu treniņu no sava personālā trenera puses. Šo 3 mēnešu laikā Jūs uzzināsiet visu par pareizu uzturu, svara kontroli. Grupā visiem ir ļoti labi rezultāti! Turklāt, Jūs saņemsiet ļoti daudz materiālu! Katram dalībniekam mēs izsniedzam mapi, kurā būs pieejami visi materiāli, kas palīdzēs Jums apgūt pareizu uztura paradumu pamatus, kā arī palīdzēs sagatavoties eksāmeniem un beigās saņemt diplomus!
Mēs aicinām Jūs aktīvi piedalīties mūsu iknedēļas tikšanās reizēs un diskusijās un gūt zināšanas pareiza dzīves veida vešanai . Lūk, tēmas, kuras tiks apspriestas nakošajās nedēļās:

Olbaltumvielu lietošanas būtība
Pareizas brokastis
Svara samazināšanas un svara kontroles principi
Kaloriju patēriņš
Ogļhidrāti, cukurs, glikēmijas indekss
Autointoksikācija/ attīrīšana
Ūdens lietošanas būtība
Kā tikt galā ar liekajiem taukiem
Kā izvēlēties pārtiku
Ko izvēlēties ēdot ārpus mājas
Stress un antioksidanti
Fiziskie vingrinājumi
Sirds veselība
Katru nedēļu dalībnieki svērsies un konsultēsies ar saviem personiskajiem treneriem, kuri vadīs dalībniekus visu šo laiku, kas palīdzēs sastādīt individuālu uztura programmu ideāla svara un ārējā izskata sasniegšanai. (Iepriekšējās grupas parādīja, ka katrs dalībnieks vidēji notievē par 8 kg un apkārtmēros zaudē 27 cm, bet tas protams ir ļoti individuāli).
Ja Jūs esat ieinteresēti, lai pierakstītos grupā rakstiet un zvaniet!
P.S. Vel ir iespejas uzzinat par Akademijas apmacibam un....nu tas parejais intrigai! 

14 JULIJA 11.00 un 18.00 - iepazisanas nodarbibas.

Tel. 29296563 (Zane) vai 29443475 (Gunta), e-pasts:

robina28@inbox.lv


 

Reklāma
Reklāma