Ikvienas sievietes sapnis - izdevās ielīst savos mazākajos džinsos!

Ir apritējis mēnesis kopš sāku pildīt e-dietologa ieteikumus! Varu teikt, ka rezultāti ir! Un, ne vien jūtami, bet arī redzami!! Vīrs jau sāk pārmest, ka drīz...

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Ir apritējis mēnesis kopš sāku pildīt

e-dietologa

ieteikumus! Varu teikt, ka rezultāti ir! Un, ne vien jūtami, bet arī redzami!! Vīrs jau sāk pārmest, ka drīz nebūšot kur ieķerties!
Par visu pēc kārtas, ko šī mēneša laikā esmu sev ieguvusi.
Tātad pirmais - regulāri ēst, kas ir ļoti svarīgi, lai nepieņemtos svarā. Ja iepriekš mēdzu normāli ēst tikai vienreiz dienā, tad tagad to daru regulāri. Ja nav laiks normālām pusdienām, tad apēdu augli vai jogurtu, kas ir atsevišķa ēdienreize!
Otrkārt, cenšos normēt savas porcijas, jaatzīst reizēm sanāk, reizēm ne! Bet es turpinu cīnīties ar sevi! Ir jau tā, ka vēderam papildus nemaz neprasās, bet ar acīm vienmēr gribas vēl...īpaši ja ir pagatavots kaut kas sirdij tīkams...
Uzturā vairs cenšos nelietot sāli un parasto eļļu, to vietā pēc

e-dietologa

Reklāma
Reklāma

ieteikumiem lietoju olīveļļu un dažādus garšaugus. Piemēram, vārītiem kartupeļiem var pievienot lokus un dilles, tāpat ar salātiem, tad nemaz sāls trūkumu nejūt. Zupai iet dažādu piparu maisījumi un reizēm buljons(tur gan arī sastāvā ir sāls, bet tas ir mazāk, nekā ja sāli liktu atsevišķi).
Par veselībai kaitīgākajiem poduktiem sev saku, mazās devās var. Tas attaisnojas, ja cepu kartupeļus tad lieku sev vienu vai divas karotes, nevis pilnu šķīvi kā līdz šim. Vai ēdot našķus pietiek ar vienu vai diviem čipsiem) nevis puspaku. Tātad mērenību un vēlreiz mērenību!
Protams, nedrīkst aizmirst par ūdens lietošanu lielās devās! Arī brīžos, kad liekas viss eju pie ledusskapja un ēdu visu kas kust un nekust...labāk izdzert glāzi ūdens un nogaidīt brīdi, lielā apetīte noteikti pāries! Un censties ievērot, labāk nedzer gāzētus un saldinātus dzērienus, jo tie neveicina visa liekā izvadīšanu no organisma.
Kā arī fiziskās aktivitātes. Man ikdienā joprojām ir divas pastaigas, griežu arī riņķi, bet atzīstu, ka steidzīgajās dienās reizēm tas izpaliek! To kopmensēju ar strādāšanu dārzā. Lai gan, ja vērtēju sevi no malas, tad šobrīd man visvairāk nepieciešama šī fiziskā aktivitāte, lai viss proporcionāli nostātos savās vietās, ķermenis atgūtu tvirtumu..Jo āda pēc grūtniecības ir krietni izstaipījusies! Tāpēc gaidam peldēšānas sezonas atklāšanu, jo ūdens(peldēšana) ļoti veicina asinsrites uzlabošanos un uzlabo arī fizisko formu!
Vienu lietu, ko pati vēlējos izdarīt vēl neesmu pamēģinājusi, tās ir atslodzes dienas! bet noteikti to darīšu, tad ziņošu, kā man veicās.
Pagaidām par saviem panākumiem varu teikt, esmu uzvarētāja! Mani vismazākie džinsi (kādi noteikti ir katrai sievietei) man šobrīd uziet augumā bez problemām! Ja atklāti, tad arī pašai prieks uz sevi skatīties spogulī, jo īpaši, kad pludmales sezona tūdaļ, tūdaļ sāksies! Galvenais jau arī tas, ka ar

e-dietologa

šīs pārmaiņas nebija nedz drastiskas man, nedz šokējošas manam organismam. Nemaz arī nebija grūti ievērot visus padomus, kas tagad jau kļuvušo par manu ikdienu!
Visiem, kas lasa, saku, ka vēl nekas nav nokavēts! Sāc jau šodien ar pirmo, kas varētu būt galvenais, izskaiti, cik bieži un daudz tu ēd!!!!!
Visiem veiksmi! Kā arī daudz saules!!!!