Laiska nedēļas nogale

  Nu tā. nedēļas nogalē palaidos slinkumā. Piektdien no rīta vēl smuki biju izgājis paskrieties un pavingroties. Tas bija patīkami, kā allaž. Vienīgi krusa un lietus bija...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nu tā. nedēļas nogalē palaidos slinkumā. Piektdien no rīta vēl smuki biju izgājis paskrieties un pavingroties. Tas bija patīkami, kā allaž. Vienīgi krusa un lietus bija tādi nepatīkami apstākļi. Bet nu, kā jau normāls vikings, es par tādām lietām nesatraucos, un laikam atradu perfekto rīta vingrošanas formulu. Astoņi divsimt metru aplīši un vingrinājumi pēc katriem diviem aplīšiem. Var paspēt aizelsties un sajust kādu muskuli nākamajā dienā. Tās vieglās trenēto muskulīšu sāpes ir sasodīti patīkamas, nezinu, vai tas dēļ psiholoģiskā prieka, ka kaut ko esmu saņēmies izdarīt, vai kā savādāk, bet tas jau vairs nav svarīgi.

Ja svari man nemelo, tad manai sajūtai par būšanu vieglākam pat ir neliels pamats. Un nav grūti dzert ūdeni, mazāk braukt ar transportiem, vairāk staigāt, ēst mazākas porcijas un neēst tieši pirms gulētiešanas.

 

Piektdien sestdien sanāca ne visai veselīgi vakari. Žurnāla Veto ballīte studentklubā piektdienā un kāda tuva drauga iesvētīšana bruņinieku kārtā sestdienas vakarā. Iesvētīšana sākās ar lielu loku izstaigāšanu pa Rīgu un naudas aprakšanu pie viena no Rīgas pieminekļiem. 

 

Nekas, sestdien un svētdien dzēru ūdeni, vismaz šo

E - dietologa

Reklāma
Reklāma

padomu man izdevās ievērot. :)

Vakar un šodien tādas pilnas dienas, nespēju pirms šiem agrajiem dienas iesākumiem vēl iziet paskriet. Ja man sanāk gulēt mazāk nekā astoņas stundas, tas ir tāds bēdīgs fakts jau pats par sevi, un man galīgi neceļās roka nozagt sev no šīm miega stundām vēl 45min, lai izietu no rīta sevi padzenāt.

 

Visā visumā, šorīt sajutos nedaudz vieglāks nekā pirms nedēļas, un pat uzkāpu uz svariem. Ja svari man nemelo, tad manai sajūtai par būšanu vieglākam pat ir neliels pamats. Un nav grūti dzert ūdeni, mazāk braukt ar transportiem, vairāk staigāt, ēst mazākas porcijas un neēst tieši pirms gulētiešanas. Ir tāda laba sajūta un šīs nedēļas uzdevums ir pavadīt nedēļas nogali stipri veselīgākā gaisotnē nekā iepriekšējo.

Šovakar esmu ieplānojis laicīgi nolikt galvu uz spilvena un rīt no rīta iziet paskraidīt uz 84. vidusskolas sporta laukumu.