Romantisks randiņš ziemā

Vai randiņš ziemas aukstumā šķiet neiespējams? Nebūt ne! Būtiski ir pirms tam kārtīgi sagatavoties.

FOTO: Shutterstock.com

Vai randiņš ziemas aukstumā šķiet neiespējams? Nebūt ne! Būtiski ir pirms tam kārtīgi sagatavoties. Ziemas randiņu neiesakām gatavot, kā pārsteiguma randiņu, izņemot gadījumus, ja esi gatavs parūpēties par siltām drēbēm mīļotajam. Lūk, trīs nosacījumi, lai ziemas randiņš izdotos:

  • Apģērbs. Uzvelciet termoapakšveļu, biezas un siltas bikses (vislabāk, ja tās ir ar paaugstinātu jostas vietu un lencēm), siltus apavus un vilnas zeķes, kā arī izvēlieties pietiekami siltu apģērba augšdaļu. Neaizmirstiet šalli, cepuri un cimdus. Ja laiks ir diezgan mitrs, paņemiet līdzi vēl vienu pāri zeķu un cimdu. Labāk saģērbieties siltāk, jo lieko kārtu varēsiet novilkt jebkurā brīdī.
  • Termoss. Sasildiet viens otru no iekšpuses ar saldu un karstu dzērienu, ko uzglabājiet un pārnēsājiet termosā. Pirms dzērienu vai tēju lej termosā, termosā ielej karstu ūdeni un paturi to piecas minūtes, tad izlej un pildi traukā savu pagatavoto karsto dzērienu. 
  • Nestāviet uz vietas. Jūsu ķermeņus aukstums pārņems ātrāk, ja stāvēsiet uz vietas. Labāk dodaties lēnā pastaigā. Ja jūtat, ka paliek auksti, ļaujaties bērnišķīgai rotaļai ar ķeršanu. 
Reklāma
Reklāma