Kā savā garderobē iekļaut aktuālās krāsas?

Lai, parotaļātos un atsvaidzinātu savu garderobi atbilstoši sezonas tendencēm nebūt nav jānomaina visu garderobi. Pietiek ar dažiem vienkāršiem apģērba gabaliem vai aksesuāriem, tāpēc šis raksts lai kalpo kā iedvesmas stūrītis. To veidojusi bloga “Fašionistes pieraksti” autore Krista Timze. 

Šoruden apģērbā izvēlamies, sākot no koši sinepīgiem līdz maigi rozā toņiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šoruden apģērbā izvēlamies, sākot no koši sinepīgiem līdz maigi rozā toņiem.

Stila tendences

BALTS

Baltais šajā sezonā ir topā! Tomēr rudens – ziemas sezonā ar balto ļoti uzmanīgi. Ieteiktu baltās krāsas vai balti – melnos kontrasta apģērbu izmantot, ejot uz operu, teātri, augstas klases ballīti utml. Līdzvērtīgiem pasākumiem. 

Sinepju krāsa. Modes blogs

SINEPJU KRĀSA

Iegādājoties šīs krāsas vienu “oversize” džemperi vai, vēloties lielāku pirkumu, – mēteli -, tu būsi uzvarētāja, jo sinepju krāsa šobrīd ir un būs ļoti populāra! 

Krāsu kombinēšana.

ZILS + PELĒKS!

Kombinējot zilos toņus ar pelēkajiem, izcelsies ar modernāko krāsu kombināciju šajā rudenī. Ļoti ziemīgs un stilīgs komplekts!

Burgundijas sarkans, krāsu kombinēšana.

BURGUNDIJAS SARKANAIS!

Burgundijas sarkanais tonis ir "Must Have"! Viens šīs krāsas džemperiS, bikses vai kaut šalle ir boligāta prasība tavā šā rudens-ziemas garderobē! 

Idejas stilam.

VISU TOŅU PELĒKAIS

Šajā sezonā pelēkais ir jaunā variācija par klasiski melno toni. Tādēļ pirkums – pelēkas krāsas klasisks apģērbs (zīmuļsvārki, žakete utt.) - būs ļoti veiksmīgs!

 

Reklāma
Reklāma

Šokolādes krāsa apģērbā.

ŠOKOLĀDE

Šokolādes tonis šosezon ir rādījies tikai apavu un aksesuāru tendencēs. Lai gan es neatteiktos no viena šokolādes krāsas džempera (atceries - aktuāli ir visdažādākie džemperi!).

Modes blogs.

KARTUPELĪTIS!

Kartupeļu krāsa? Jā! Tā ļoti piestāv rūtainiem apģērbiem - it īpaši klasiskā "burberry" rūtiņu toņiem. Un šeit ir vietā pārvaicāt, vai tavā skapī jau ir kaut kas rūtains? Jābūt!

Tintes zils, pāva zils.

TINTES + PĀVU ZILAIS?

Esmu sajūsmā par šo - tintes un pāvu zilās krāsas - kombināciju!

Modes krāsas.

MAIGI ROZĀ + PELĒKS

Maigi rozā tonis pieprasa tādu pat uzmanību kā baltā. Un tā lieliski kombinējama ar iepriekš minēto – piesātināti pelēko.

 

UZMANĪBU! Rudenī mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skola atsāk organizēt Stila kursus!

 

Autore: Krista Timze, fashionistespieraksti.wordpress.lv.

Foto avots: chicous.com