Stila kursi. 3 nodarbību cikls

Gudro Sievu skola piedāvā STILA SEMINĀRUS, kuros Tev būs iespēja noskaidrot, kā izveidot savai personībai visatbilstošāko stilu un kā izcelt savā augumā visskaistāko ar apģērba un aksesuāru palīdzību.

Izveido savai personībai visatbilstošāko stilu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izveido savai personībai visatbilstošāko stilu.

Teorētiskās un praktiskās zināšanas noderēs ikvienai, kura pošas uz svinīgu pasākumu vai kura vienkārši vēlas beidzot sev izveidot pārdomātu stilu ar odziņu. Gudro Sievu skola piedāvā nodarbības, kurās uzzināsi jaunākās modes tendences un knifiņus, kā izcelt savā augumā visskaistāko.

Piedāvājam 3 semināru kursu "Izveido savu perfekto stilu"  pie stilistes un grima mākslinieces Baibas Grīnas.

Aicinām nākt kopā ar draudzenēm, lai kopā pavadītu jauku, sievišķīgu un iedvesmojošu vakaru!

Tev būs iespēja pa soļiem iemācīties visas nepieciešamās lietas, lai izvēlētos savai personībai visatbilstošāko stilu. Iemācīsies, kāda fasona un krāsas apģērbs Tev vislabāk piestāv un kā tam pieskaņot aksesuārus, frizūru un grimu. Pasniedzēja dalīsies arī ar praktiskiem padomiem par iepirkšanos un veiksmīgākā stila izvēli tieši Tev. Kursa noslēgumā Tu saņemsi Baibas Grīnas parakstītu apliecinājumu.

Piedāvājam apmeklēt TIKAI pilnu kursu - 3 nodarbības (atsevišķi šīs nodarbības netiek piedāvātas)!

Nodarbību plāns:

1.nodarbība - Imidža veidošana. Runāsim par personības psiholoģiskajiem aspektiem, kas jāņem vērā veidojot veiksmīgu imidžu. Uzzināsi, kā atrast līdzsvaru un harmoniju starp ārējo veidolu un savu būtību. Saņemsi praktiskus padomus individuālā stila izvēlē un veidošanā. Analizēsim garderobi, noskaidrosim "must-have" katrā skapī un pareizu apģērba komplektāciju.

2.nodarbība - Augumam atbilstoša apģērba izvēle. Noskaidrosim, kādi ir augumu tipi, un mācīsimies apģērbu ģeometriju :) Mācīsimies, kā ar silueta, piemērota fasona, proporciju palīdzību veiksmīgi koriģēt auguma nepilnības un izcelt skaisto. Runāsim par aktuālām modes tendencēm, mēģināsim izprast stilu daudzveidību un savas prasības pret modi. Krāsu nozīme. Runāsim par krāsu nozīmi apģērbā, aksesuāros, matu krāsā un dekratīvajā kosmētikā. Noteiksim Tavu individuālo krāsu paleti . Mācīsimies krāsu psihloģisko nozīmi un to saskaņošanu. Aktuālo krāsu toņu kombinēšana.

3.nodarbība - Iepirkšanās taktika + detaļas kopējā tēlā. Uzzināsim, kā konstruktīvi iepirkties un veiksmīgus apģērba izvēles aspektus. Kā veiksmīgi orientēties veikalu piedāvātajā sortimentā un kādas ir tipiskākās kļūdas, ko pieļaujam iepērkoties. Runāsim par detaļu, aksesuāru, frizūras un grima nozīmi tērpā. Novērtēsim savu sejas formu un iespējām to koriģēt ar apģērba, aksesuāru un frizūras palīdzību. Jautājumi un praktiski padomi.

Vienas nodarbības ilgums: 2 - 3 stundas

Stila semināru nodarbības notiek:

Reklāma
Reklāma

29.oktobrī plkst. 18:00;

5.novembrī plkst. 18:00;

13.novembrī plkst 18:00.

PIETEIKTIES!

Cena par pilnu kursu: Ls 45

Iespējams dalītais maksājums:

Ls 15 maksājot par katru nodarbību atsevišķi

Vieta: Rīga, Brīvības iela 40-16 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: gudrosievuskola@mammam.lv; 25665515

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un Maiznīcas FlORA cepumiem