Kā pasargāt savu mazuli un ģimeni no odiem, ērcēm un lapsenēm!

Ne visus mazuļus paglābs moskītu tīkliņš, ne visus odus, dundurus, lapsenes un citus insektus aizbaidīsim, pateicoties roku veiklībai. Īpaši bīstami kukaiņu kodumi ir bērniem līdz pubertātes vecumam, jo pastiprinātās imūnsistēmas dēļ viņiem ir paaugstināts alerģijas risks. Apsārtuši kodumi, cietas pumpas vai līdz asinīm nokasītas sadzeltās vietas – šādus pārdzīvojumus piedzīvojusi katra māmiņa.

Vasara nav iedomājama bez saldējuma, ievārījuma un sulām, bet – kur saldumi, tur klāt arī lapsenes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vasara nav iedomājama bez saldējuma, ievārījuma un sulām, bet – kur saldumi, tur klāt arī lapsenes!

Austrijā ražotos ”HELPIC” aizsarglīdzekļus var lietot ne tikai pieaugušie, bet arī mazi bērni, jo tie veidoti no dabiskām izejvielām. „HELPIC” palīdzēs atvairīt insektu uzbrukumu, kā arī sadziedēs, ja tomēr kāds pamanīsies iekost.
      
Odi vairs neuztrauc
„HELPIC” produkcija ir dermatoloģiski pārbaudīta un apstiprināta laboratorijā, un tā pasargā pret visiem Latvijā sastopamajiem insektiem. Šosezon, līdzīgi kā pirms diviem gadiem, īpaši aktivizējušies odi, kas pēc speciālistu komentāriem ir īpaši neganti. „HELPIC” spreja aizsargslānis saglabājas līdz pat 8 stundām, turklāt tas ir ūdens noturīgs un pat stipra svīšana efektu nemazina. Spreja sastāvā ir attīrīts ūdens, alvejas ekstrakts, kokosriekstu eļļa, tāpēc tas piemērots arī bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu. Aizsarglīdzeklis ir ērti un vienkārši lietojams – šķidrums vienmērīgi jāizsmidzina uz ķermeņa un viegli jāierīvē. Ieteicams ierīvēt vietas zem plāniem audumiem, jo odi var iedzelt arī caur tiem. Būtiski, ka „HELPIC” sprejs pasargā ne tikai pret odiem, bet arī no dunduru un knišļu uzbrukumiem.
Gadījumā, ja insekts tomēr iedzēlis, nevajadzētu koduma vietu kasīt un tādējādi tikai pastiprināt kairinājumu – koduma vieta ir pareizi jāapkopj. „HELPIC” gēls pēc insektu dzēlieniem ir ar tūlītēju iedarbību – tas noņem niezi, mazina apsārtumu un pietūkumu. Līdzeklis ir veidots no tīriem dabas produktiem, tāpēc īpaši piemērots bērniem, kurus odi, dunduri, bites, lapsenes, skudras apdraud visvairāk. Gēls ir ūdens noturīgs, tūlītēji iesūcas ādā un neatstāj taukainu kārtiņu, tāpēc nav jābaidās, ka līdzeklis varētu nokļūt bērna mutē. Īpašais šīs sezonas jaunums ir „HELPIC” plāksteris, kura mentola un kumelīšu kombinācija mazina kukaiņu koduma sekas. Gan gēls, gan plāksteris ir veidots no tīriem dabas produktiem, tāpēc to var lietot sākot no gada vecuma.
 
Dubultaizsardzība pret ērcēm
Odu un lapseņu koduma sekas noturas augstākais nedēļu, taču ērces uzbrukums ir daudzkārt spēcīgāks – mazais kukainus var atstāt iespaidu uz visu mūžu. Drošākais veids, kā sevi pasargāt, ir vakcinācija, taču dubultai aizsardzībai būtu vēlams lietot „HELPIC” spreju pret ērcēm. Līdzīgi kā citi „HELPIC” produkti, arī sprejs pret ērcēm ir ūdens noturīgs un to neietekmē pat stipra svīšana. Šķidrums ir jāuzsmidzina uz ķermeņa un viegli jāierīve, taču to ieteicams ierīvēt arī zem plāniem audumiem un uzsmidzināt uz virsdrēbēm. Aizsargefekts pēc vienas izsmidzināšanas ilgst 6 stundas, taču, ja esat īpaši bīstamā ērču zonā un sportojat, piemēram, skrienat pa mežu, tad labāk spreju atkārtoti uzpūst jau pēc 3 līdz 4 stundām. Līdzeklis ir piemērots bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu, jo losjona sastāvā pārsvarā ir dabīgas vielas – attīrīts ūdens, citronkoka eļļas ekstrakti, alvejas ekstrakts, kokosriekstu eļļa.
 
Dārza svētki bez lapsenēm
Vasara nav iedomājama bez saldējuma, ievārījuma un sulām, bet – kur saldumi, tur klāt arī lapsenes! Īpašu satraukumu tās rada tiem, kuriem ir izteikta alerģija pret lapseņu kodumiem. „HELPIC” spreju pret lapsenēm ieteicams lietot profilaktiski, izsmidzinot uz neaizsargātām ķermeņa daļām. Taču, lai aizsardzība būtu pilnīgāka, līdzekli var lietot arī iekštelpās un ārā. Apsmidzinot galdautus vai aizkarus, jūs aizbiedēsiet saldumu kārās lapsenes, taču tajā pašā laikā nekaitēsiet mājiniekiem, jo sprejs veidots no dabiskiem līdzekļiem. Pēc vienas izsmidzināšanas reizes tas iedarbojas līdz sešām stundām, tāpēc ar vienu lietošanas reizi pietiks, lai varētu bez bailēm sakopt dārzu, aizbraukt ceļojumā vai vienkārši atpūsties, sauļojoties. Jāpiebilst, ka peldēšanās vai stipras svīšanas gadījumā ieteicams spreju atkārtoti izsmidzināt ik pēc 3 stundām.
„HELPIC” aizsarglīdzekļi jūs pasargās pret dažādu insektu uzbrukumiem un ļaus baudīt vasaru bezrūpīgi, ar prieku!

Papildu informācija: www.musas.lv



 

Reklāma
Reklāma