Gribi nomest lieko svaru? Dodies uz zemūdens masāžām!

Zemūdens masāžas un masāžas ar dažādām ēteriskajām eļļām ir vienas no pieprasītākajām slaiduma atgūšanas procedūrām Latvijā. Sākoties rudens sezonai, arī klīnikā Premium Medical ir vērojams tieši šo procedūru mīļotāju pieplūdums. Pateicoties klientu interesei, esam pastiprināti pievērsuši uzmanību, lai mūsu klīnikā šīs procedūras būtu īpaši iedarbīgas un sniegtu klientiem papildus baudu un efektīvākus rezultātus.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Premium Medical aroma un ūdens procedūru speciālistu sadarbības un eksperimentu rezultātā ir radīta maģiskā formula, savienojot divus dabas spēku koncentrējošus elementus – ūdeni un ēteriskās eļļas vienotā procedūrā, kas ar divkāršu spēku iedarbojas uz problēmzonās uzkrāto tauku slānīti un nevēlamo “apelsīna miziņu”.

Kā Tas notiek?
Tu, pārkāpjot smaržīgi siltās vannas malu, aizmirsti visas ārpasaules rūpes, nomet visu lieko – apģērbu, nepatīkamās domas, stresu.
Ķermeni apņem zīdains ūdens un eļļas pieskāriens, ēteriskais aromāts iesūcas katrā šūniņā. Tu ļaujies un baudi, kā pakāpeniski, prasmīgu roku vadīta, ūdens strūkla saudzīgi sāk masēt visu Tavu ķermeni. Tas ir tik patīkami, ka Tu pat nenojaut, ka šajā brīdī gan ūdens, gan ēteriskā eļļa dara savu darbu, aktivizē vielmaiņu, šķīdina taukus un atjauno šūnas.

Klīnikas skaistumkopšanas speciālistes ir novērojušas, ka lielākas ieguvējas ir tās, kas aroma un zemūdens masāžas procedūras paralēli kombinē ar citām aktivitātēm.

Īpašie ēterisko eļļu maisījumi
Ir pierādīts, ka aromterapeitiskās piedevas jeb ēterisko eļļu izmantošana procedūrā pastiprina tās iedarbības efektivitāti pat par 20-30%. Klīnikas Premium Medical kosmētiķe un aroma terapijas speciāliste Inga Millere ir rūpīgi studējusi augu ēterisko eļļu iedarbību un šī pieredze ir noderējusi radot īpaši iedarbīgus aromterapeitiskos maisījumus notievēšanai , kas sadarbībā ar zemūdens masāžu dara brīnumus. Maisījumi palīdz izvadīt toksīnus un šlakvielas, veicina tauku šūnu šķelšanos, mazina tūsku, tonizē ādu un stimulē imunitāti. Turklāt, aromātiskās eļļas iedarbojas ne tikai fiziskajā līmenī, bet arī palīdz atgūt garīgo līdzsvaru un harmonizēt emocionālo stāvokli , tieši šajā nolūkā, uzsākot terapiju, maisījumos papildus pievienos tieši Tavām vēlmēm atbilstošas aromātiskās eļļas, kuru izvēle ir atkarīga no tā, kādu paralēlo efektu vēlies iegūt – mazināt trauksmi, atslābināties, vai gluži otrādi, iegūt tonusu un paaugstināt darba spējas.


Kombinē, un baudi rezultātus ātrāk
Jo vairāk ķermenis tiks pārsteigts un lutināts, jo labāk jutīsies tā saimniece. Klīnikas skaistumkopšanas speciālistes ir novērojušas, ka lielākas ieguvējas ir tās, kas aroma un zemūdens masāžas procedūras paralēli kombinē ar citām aktivitātēm. Turklāt, ir iespējams un pat vēlams, daudzas no tām ieplānot vienā reizē, secīgi pieņemot vienu aiz otras, tādējādi iegūstot dubultu iedarbības efektu. Piemēram, ņemot vērā, ka siltais ūdens un zemūdens masāža ir atvēruši katru ķermeņa šūniņu, īpaši ieteicamas pēc šīs masāžas ir ķermeņa ietīšanas procedūras. Ietīšanas rezultātā, aktīvās vielas iekļūs dziļākajos ādas un zemādas slāņos, pabaros ādu, veicinās vielmaiņas procesu un vizuāli piešķirs ādai veselīgu un tvirtu izskatu.

Tu, pārkāpjot smaržīgi siltās vannas malu, aizmirsti visas ārpasaules rūpes, nomet visu lieko – apģērbu, nepatīkamās domas, stresu.

Reklāma
Reklāma

Gala rezultāts
Lai gan tas ir individuāls process un kāda svara zudumu sajutīs jau pēc pirmajām procedūrām, cita pēc visa kursa iziešanas, jebkurā gadījumā, par izbaudīto procesu gala rezultātā vīlusies nebūs neviena. Protams, efektīvāka iedarbība un ātrāks vēlamais rezultāts būs tām, kas uzdrošināsies variēt dažādas metodes.

Painteresējies pirms sāc
Ņemot vērā, ka zemūdens masāža ir diezgan spēcīga procedūra, pirms uzsāc, pakonsultējies ar ģimenes ārstu vai speciālistu, vai Tev nav kādas kontrindikācijas, kurām zemūdens masāža nav vēlama.

Aktuāli!

Klīnikā Premium Medical veselīgas notievēšanas programmas ietvaros dažādiem figūras korekcijas pakalpojumiem ir ļoti pievilcīgas cenas, kas spēkā līdz pat 2010. gada nogalei. Kāpēc neizmantot šo iespēju, lai Ziemassvētku karnevālā varētu iejusties smalkas princeses tēlā?

Papildus informācijai:
Premium Medical zemūdens masāžas ar ēterisko eļļu piedevām.

 

Premium Medical „Veselīgas notievēšanas programma”.

Premium Medical īpašo cenu piedāvājums akcijas „Kļūsti slaida līdz Ziemassvētkiem” ietvaros.