Vai konkurents estētiskajām injekcijām? KOLONNA prezentē ekskluzīvu jaunumu ādas jaunības atgriešanai

Ļaušanās estētisko jeb skaistuma injekciju valdzinājumam mūsdienās jau ir kļuvusi par normālu parādību daudzu cilvēku vidū neatkarīgi no dzimuma un vecuma. Balstoties uz subjektīviem pieņēmumiem, iemesli šādai rīcībai var būt dažādi, taču grumbu un krunciņu izlīdzināšana, kā arī ādas jaunības efekta saglabāšana parasti ir vieni no galvenajiem iemesliem, kas pamudina daiļā dzimuma pārstāves (un arī kungus) izmēģināt skaistuma injekcijas uz savas ādas.
VISIBLE AGE REVERSE ir pretnovecošanās līdzeklis un iedarbīga alternatīva estētiskajā medicīnā reģistrētai preču zīmei.

FOTO: Publicitātes foto

VISIBLE AGE REVERSE ir pretnovecošanās līdzeklis un iedarbīga alternatīva estētiskajā medicīnā reģistrētai preču zīmei.

Vadošais Latvijas skaistumkopšanas zīmols KOLONNA, kas pastāv jau kopš 1991. gada,
prezentē ekskluzīvu jaunumu. „Lai arī šobrīd tas ir pieejams vien dažos salonos KOLONNA, pieprasījums klientu vidū jau ir ļoti liels un pārsniedz šībrīža piedāvājumu,’’ atzīst Baiba Jevdokimova, KOLONNA vadošā kosmētiķe.

 

 

VISIBLE AGE REVERSE ir pretnovecošanās līdzeklis un iedarbīga alternatīva estētiskajā
medicīnā reģistrētai preču zīmei. Tā ir inovācija, ko radījis ķīmiķis Dr. Jean Daniel Mondin. Procedūra tiek veikta tikai šī ārsta apstiprinātajos skaistumkopšanas salonos. 

Procedūrai ir 4 mērķa zonas:

  • pieres grumbas un rievas starp uzacīm;
  • krunciņas acu kaktiņos;
  • nazolabiālās rievas un „ marionešu’’ grumbas;
  • kakla grumbas un sejas ovāls.

 

VISIBLE AGE REVERSE iekārta ietver sevī 3 tehniku kombināciju:

1. tehnika - AGE INFLUX koncentrāts, kas:

  • paātrina asins cirkulāciju, lai atjaunotu epidermas šūnas;
  • spēcina nervu impulsus, lai paātrinātu šūnu atjaunošanos;
  • atjauno elastīgās šķiedras.

2. tehnika – VIBROIZLĪDZINĀŠANAS ELEKTRODS, kas:

Reklāma
Reklāma
  • izlīdzina grumbas epidermā;
  • samazina muskuļu kontrakcijas, kas izraisa grumbu parādīšanos.

3. tehnika – VIBRODERMISKAIS ELEKTRODS, kas:

  • vienmērīgi sadala saistaudus zem epidermas, aizpildot grumbas no iekšpuses;
  • palielina molekulāro enerģiju ādas šūnās;
  • atslābina audus.

 

„Vai VISIBLE AGE REVERSE procedūra spēj konkurēt ar estētiskajām injekcijām, kuras, savukārt, kalpo kā alternatīva plastiskai ķirurģijai – tas šobrīd vēl ir jautājums, uz kuru atbildi, domāju, spēsim rast tikai pēc laika,’’ uzsver Baiba. „Taču gadījumā, ja efekts ilgtermiņā ir līdzvērtīgs, VISIBLE AGE REVERSE iekārtas lielais trumpis, manuprāt, ir iegūtais rezultāts, iztiekot bez mirkorētiņām uz sejas ādas, kas ir neizbēgamas, veicot skaistuma injekcijas,’’ stāsta Baiba. „Uzskatu, ka tā saucamo mēreno sejas kopšanu veido divas komponentes – 50% veido sejas procedūras un 50% – sejas kopšanas līdzekļi. Mēs, KOLONNA kosmētiķi, strādājam ar trīs profesionālās kosmētikas zīmoliem no Francijas, kas ir piemēroti dažādu paaudžu cilvēkiem – „Guinot’’, „Maria Galland’’ un „Ella Baché’’ – stingri pieturoties pie šo zīmolu pamatprincipiem un ieviešot šo zīmolu filozofijas arī mūsu pašu kosmetoloģijas kabinetos. Zīmola „Guinot’’ VISIBLE AGE REVERSE jaunā iekārta ir radikālāka, attiecīgi – procedūras cena ir augstāka, salīdzinot ar citām sejas kopšanas procedūrām, kas ietilpst KOLONNA piedāvājumā. Taču svarīgi ir saprast – katra no mums ir citāda. 

 

Daļa sieviešu brīvi ļaujas novecošanās procesam, citas, savukārt, meklē veidus, kā jauneklīgumu saglabāt ne tikai dvēselē, bet arī izskatā, izmantojot mūsdienu iespējas, ko sniedz skaistuma injekciju un plastiskās ķirurģijas pasaule. Vai ir viens pareizais modelis? Domāju, ka nē. Mēs katra labi zinām – novecošanās process ir neizbēgams... Vai mēs to pieņemam vai cenšamies to apstādināt ar sev pieejamajām metodēm? Tas ir mūsu katras pašas ziņā,’’ saka Baiba. „Manuprāt, ja mūsdienu laikmeta cilvēks dvēselē jūtas jaunāks nekā rāda gadskaitlis viņa pasē, viņam ir jādzīvo līdzi laikam, un no regulāras sevis attīstīšanas un pilnveidošanas neizbēgt. Manā skatījumā, lai nerastos acīmredzama pretruna starp cilvēka dvēseles stāvokli un ārējo izskatu, arī izskatam ir jāvelta laiks, pūles un regulāra uzmanība. Uzskatu, ka ikvienu no mums varētu pielīdzināt augam. Iestādot to, mums vienmēr ir divas iespējas – ļaut tam augt savā vaļā, nekopt un nelaistīt to. Vai tomēr pareizi un regulāri kopt, parūpējoties par bagātīgu auga ziedēšanu ilgtermiņā. Ja man ir sniegta iespēja izteikties, es dodu priekšroku regulārai kopšanai un rūpēm. Taču izvēle, protams, ir katra paša rokās...’’ ar smaidu saka Baiba.

 

Tā kā ir nepieciešamas četras nedēļas, lai epiderma pilnībā atjaunotos, sākotnēji VISIBLE
AGE REVERSE procedūru ir ieteicams veikt 4 nedēļas (1 procedūra reizi nedēļā). Vēlāk ir
ieteicams veikt uzturošo procedūru 1 reizi mēnesī. Šobrīd procedūra ir pieejama 4 salonos – „Basteja Pasāžā”, tirdzniecības centrā „Domina Shopping’’, atpūtas un izklaides centrā „Bowlero’’ (jau drīzumā uzsāks darbu tirdzniecības centrā „Spice’’) un salonā KOLONNA Liepājā. Procedūras ilgums – 30 minūtes. Vienas procedūras iepazīšanās cena salonos KOLONNA – 120 EUR.

Saistītie raksti