Kā bērnam izķemmēt savēlušos matus? "Pinku Nama" meistares 4 padomi

Matu ķemmēšana meitenei nudien var izrādīties visgrūtāk paveicamais dienas uzdevums, un īpaši, ja tie ir plāni un ne no šā, ne no tā saveļas uz līdzenas vietas. Ko darīt, lai uzdevumu atvieglotu un bērns ļautos matu ķemmēšanai, stāsta zīmola "Brigita vadītāja un "Pinku Nama" mazo apmeklētāju feja Kristīne Lankovska.
Bērna matu kopšanā nepārspīlē ar dažādiem līdzekļiem.

FOTO: Publicitātes foto

Bērna matu kopšanā nepārspīlē ar dažādiem līdzekļiem.

  • Pēc bērna matu izmazgāšanas svarīgi tos apstrādāt ar kondicionējošu un nogludinošu līdzekli. 

 

Uzmanīgi!

Līdzekli lieto tā, kā teikts pamācībā vai ieteicis meistars, lai to nepārdozētu. Citādi tiks panākts pretējs efekts un mati šķitīs netīri.
 

  • Ievēro pareizu ķemmēšanas secību: sāc ar matu galiem, tad izķemmē vidusdaļu un tikai pēc tam matus var ķemmēt pie saknēm. 

 

  • Matu ķemmēšanai izmanto speciālo pinku ķemmi, kuras sariņi un materiāls ir pielāgoti šim grūtajam uzdevumam. 

 

  • Bērna matiem nepatiks smagnēja, intensīvas iedarbības kosmētika. Tā ne tikai var nesniegt iecerēto rezultātu, bet arī radīt nepatīkamu sajūtu galvas ādai, padarot to jutīgāku un līdz ar to grūtāka, nepatīkamāka būs arī matu ķemmēšana.
Reklāma
Reklāma

 

Atceries!

Maza bērna matiem kopšanā vislabāk vadīties pēc principa “mazāk ir vairāk “ – nav nepieciešamības pēc daudz matu kopšanas un veidošanas līdzekļiem. Mazgāšanas līdzeklis un kondicionējošs–nogludinošs līdzeklis matu atšķetināšanai ir vislabākais duets.

 

Par citiem padomiem un jaunumiem uzzini:

Facebook

Instagram

Saistītie raksti