3 soļu programma gudrām rūpēm par ādas skaistumu pavasarī

Kad pavasara saulīte sāk spīdēt logos, ar patiesu prieku sagaidām šo gaismas vēstnesi, tomēr... ir pienācis laiks piedomāt pie apzinātas sejas ādas kopšanas pavasara sezonā. Pēc ziemas daudzi saskaras ar tādām problēmām kā jutīga un sausa āda, pelēks un nevienmērīgs sejas tonis. Lietderīgi būtu izmantot laiku, kad ādu vēl tik ļoti neietekmē ultravioletais starojums, lai uzsāktu trīs soļu programmu mirdzošas ādas iegūšanai.
Par savu skaistumu un ādas mirdzumu jārūpējas laikus!

FOTO: Publicitātes foto

Par savu skaistumu un ādas mirdzumu jārūpējas laikus!

Jāatceras, ka būtiskākais ir pareizas rūpes par ādu ikdienā, izveidojot to kā dienas rutīnas sastāvdaļu, jo preventīva, sistemātiska ādas kopšana vienmēr atmaksājas ilgtermiņā.

Jaunais, Latvijā radītais dermatoloģiskās kosmētikas zīmols “FITODROGA”, aicina Jūs izmēģināt 3 soļu sejas ādas kopšanas programmu, rekomendējot to kā ādai īpaši saudzējošu, vienlaicīgi iedarbīgu sejas kopšanas rituālu, kas būs kā ikdienas balsta programma koptas ādas uzturēšanai un saglabāšanai ilgtermiņā.

 

PIRMAIS SOLIS ir attīrīšana un tonizēšana

  • Primāri sejas kopšanas rīta (un vakara) rituālā jāiekļauj ādas attīrīšana no atmirušajām šūnām, sejas ādas vides faktora (pH) līdzsvarošana un ādas sagatavošana krēma uzklāšanai. 

 

  • FITODROGA GENTLE FACIAL FOAM WASH / VITAMINE B3 ir gaisīgas putas dziļai un saudzīgai sejas mazgāšanai, kas satur īpaši maigas mazgājošās vielas, vienlaicīgi efektīvi attīra un viegli noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur vitamīnu B3, kas regulē tauku dziedzeru darbību un augu kompleksu PENTAVITIN®, kas nodrošina dziļu ādas mitrināšanu. Piemērotas arī jutīgai ādai.
  • Šādi maigi attīrītai ādai, nepieciešama tās tonizēšana un ādas vides faktora (pH) līdzsvarošana. Ideāls risinājums ir sejas tonika lietošana.

 

  • FITODROGA CLEANSING FACE TONIC maigi veic ādas tonizēšanu un normalizē ādas jutību, ko izraisa cieta ūdens sausinošā ietekme. Satur aktīvu mitrinošu vielu - augu kompleksu PENTAVITIN®. Piemērots arī jutīgai ādai.

 

Tagad āda ir pareizi sagatavota krēma uzklāšanai.

 

 

OTRAIS SOLIS ir piemērota acu un sejas krēma izvēle

  • Prioritāri ir jāizvēlas krēmi, kas balansē un aizvieto ādas dabīgo aizsargbarjeru, dziļi mitrina un satur mērķa aktīvo vielu specifisku ādas vajadzību apmierināšanai.
Reklāma
Reklāma

 

  • Pēc ziemas sezonas, rekomendējam maigās tekstūras sejas krēmu FITODROGA FACE CREAM OXYGENar sastāvā esošo olīvu skvalānu, kas aizvieto ādas dabīgo aizsargbarjeru, viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Krēms satur šī sviestu un aktīvu mitrinošu vielu, kas spēj iekļūt dziļi dermā, nodrošinot ilgtermiņa (48 +h) mitrināšanu. Papildus satur bioloģiski aktīvu sastāvdaļu, kas veicina SKĀBEKĻA apmaiņu ādas šūnās, sniedzot tai vitalitāti un svaigumu. Krēms būs arī kā ideāla bāze dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai.

 

  • Acu zonai vēlams būtu lietot īpaši maigas tekstūras krēmu EYE CREAM OXYGEN BOOSTERTas ir divkāršas iedarbības krēms ādai ap acīm, bagātināts ar aktīvo bērza melnās piepes (čagas) ekstraktu, kas novērš pietūkumu un tumšos lokus acu zonā un papildus satur bioloģiski aktīvu sastāvdaļu, kas veicina izteiktu SKĀBEKĻA apmaiņu šūnās. Krēmam ir nemanāms, gaistošs, Francijā radītu hipoalerģisku smaržu aromāts.

 

 

TREŠAIS SOLIS ir ādas papildus atbalsta nodrošināšana, lietojot sejas serumus

  • Serums ir ļoti spēcīgs kosmētikas produkts, jo satur specifiskas aktīvās vielas augstā koncentrācijā. Rekomendēts to lietot kursa veidā (viens iepakojums - viens kurss).
  • Vēlamies ieteikt FITODROGA DERMOCOSMETIC Serums sejai  VITAMINE B3+Tas ir daudzfunkcionāls sejas ādas toni un struktūru uzlabojošs serums ar NIACINAMĪDU (B3 vitamīnu)
  • NIACINAMĪDS (B3 vitamīns) regulē tauku dziedzeru darbību, vizuāli samazina poras, izlīdzina sejas ādas toni, uzlabo ādas tekstūru un mazina sīkās mīmikas līnijas. Serums papildus satur bērza melnās piepes (čagas) ekstraktu, kas veicina asins cirkulāciju, efektīvi uzlabo ādas komfortu un starojumu. Serumam ir īpaši viegla, patīkama gelveida tekstūra un nemanāms, gaistošs, Francijā radītu hipoalerģisku smaržu aromāts.

 

Šī 3 soļu sejas ādas kopšanas programma rekomendēta visu paaudžu sievietēm, būs piemērota gan jaunām meitenēm, gan Balzaka vecuma sievietēm, jo produkti ir radīti kā bāzes līdzekļi ādas primāro, būtiskāko vajadzību apmierināšanai, balstoties rūpīgi pārdomātām, izcilas kvalitātes izejvielām. Sievietei, kas vēlas sniegt sev vislabāko.

 

FITODROGA DERMOCOSMETIC. 96% dabīgas izcelsmes vielu. Piemērots arī jutīgai ādai. Dermatoloģiski testēts. Ražots Latvijā.

 

Saistītie raksti