Kosmētika jauno māmiņu ikdienā: 5 ieteikumi skaistumam un pašsajūtas uzlabošanai

Kosmētika, īpaši tādi dekoratīvās kosmētikas produkti kā skropstu tuša, lūpu krāsa un tonālais krēms, lielākajai daļai sieviešu ir neatņemama ikdienas skaistumkopšanas rituāla sastāvdaļa. Kļūstot par mammu, īpaši mazuļa pirmajos dzīves mēnešos, līdz šim ierastās rūpes par savu skaistumu un labsajūtu ievērojami mainās. Nereti tieši savas pašsajūtas uzlabošana un rūpes par savu izskatu ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību tiek atstātas novārtā. Plašākais kosmētikas un skaistumkopšanas produktu interneta veikals Latvijā drogas.lv ir apkopojis 5 vienkāršus ikdienas rituālus, kuri uzlabos ikvienas jaunās māmiņas pašsajūtu ikdienā.
Kļūstot par mammu, līdzšinējie skaistumkopšanas paradumi var ievērojami mainīties, taču nepieciešamība parūpēties par sevi saglabājas.

FOTO: Publicitātes foto

Kļūstot par mammu, līdzšinējie skaistumkopšanas paradumi var ievērojami mainīties, taču nepieciešamība parūpēties par sevi saglabājas.

5 minūšu meikaps – kosmētika izcilam rezultātam pēc iespējas īsākā laikā

Iecienītākā dekoratīvā kosmētika un tās lietošanas paradumi sieviešu vidū ievērojami atšķiras. Kamēr vienas ikdienā dod priekšroku rūpīgi veidotam grimam, tikmēr otras – minimālai dekoratīvās kosmētikas lietošanai. Kļūstot par mammu, līdzšinējie paradumi var ievērojami mainīties, taču nepieciešamība parūpēties par sevi saglabājas. Interneta vidē plašu popularitāti guvušais 5 minūšu meikaps ir lieliski piemērots tieši jaunajām māmiņām. Viss, kas tev nepieciešams, ir tavi iecienītākie dekoratīvās kosmētikas produkti, kas palīdzēs nomaskēt vai izcelt to, ko vēlies tieši tu. 

 

Visbiežāk 5 minūšu meikapā uzmanība tiek pievērsta sejas toņa izlīdzināšanai, acīm un uzacīm, kā arī lūpām.

 

Vienkāršs, bet noturīgs acu grims

Viegli ieēnoti acu plakstiņi un skropstu tuša var lieliski palīdzēt nomaskēt negulētu nakti, stresu vai pēkšņus pārdzīvojumus. Turklāt šāds acu grims lieliski iekļausies 5 minūšu meikapa konceptā. Taču, ja esi jaunā māmiņa, tad svarīgākais aspekts acu krāsošanā ir izmantoto kosmētikas produktu noturība. Tas nozīmē, ka ir pienācis īstais laiks iegādāties ūdens izturīgu skropstu tušu, kā arī acu ēnu bāzi. Šie kosmētikas produkti palīdzēs tev ne tikai iegūt harmonisku koptēlu, bet arī izvairīties no kosmētikas produktu izsmērēšanās fiziskas slodzes vai garu pastaigu laikā.

 

 

Kosmētikas produkti sejas toņa izlīdzināšanai 

Sejas toņa izlīdzināšana piešķir ne tikai svaigumu un veselīgu mirdzumu sejas ādai, bet arī palīdz radīt harmonisku koptēlu. BB krēma, tonālā krēma vai konsīlera lietošana ikdienā jaunajai māmiņai var šķist mazliet par daudz, taču šie kosmētikas produkti būs īpaši svarīgi dienās, kad īsti nejūties savā ādā. Pareizu sejas dekoratīvās kosmētikas produktu izvēle ļaus tev iegūt maksimālu efektu ar minimālu piepūli. Tāpēc jaunajām māmiņām iesakām izvēlēties un savā ikdienas skaistumkopšanas rituālā iekļaut ātri un vienkārši uzklājamus produktus - BB krēmu, mitrinošu sejas krēmu ar toni vai konsīleri. Ja vēlies piešķirt sejas ādai mirdzumu, izvēlies produktu ar gaismu atstarojošām daļiņām.

 

Neaizmirsti par lūpām

Lūpu kopšana un grims ir svarīgs gan tavai pašsajūtai, gan skaistumam. Pastaigas saulē, lietū, vējā un sniegā, kā arī stress pieprasa papildu rūpes par maigo lūpu ādu. Savukārt nogurumu lieliski palīdzēs maskēt piesātināts lūpu krāsas tonis. Tāpēc noteikti savu kosmētikas maciņu papildini ar barojošu lūpu balzamu, eļļu vai sviestu. Savukārt ikdienas pastaigas, veikala vai pakomāta apmeklējumu padari krāsaināku ar lūpu krāsu vai spīdumu savā mīļākajā tonī!

 

Nagu kopšana – mirklis sev un savam skaistumam

Nagu kopšana noteikti neiekļausies ikdienas 5 minūšu meikapā. Taču tieši manikīrs un pedikīrs lielai daļai sieviešu liek justies koptām un skaistām. Tāpēc arī šajā īpašajā laikā ieplāno laiku sev, kurā varēsi parūpēties par saviem roku un kāju nagiem ar manikīru, pedikīru un nagu krāsojumu. Arī šajā gadījumā īpaša nozīme ir nagu lakas noturībai, tāpēc izvēlies želejlakas vai hibrīdlakas, lai nagu krāsojums būtu ilgnoturīgāks.