Kā ar dabīgiem līdzekļiem cīnīties ar garastāvokļa svārstībām un saglabāt asu prātu

Mūsdienu sievietei ir labi jāizskatās, allaž jābūt labā formā, spēka un enerģijas pilnai. Jāspēj viss - būt labai darbiniecei, mīļai mammai un brīnišķīgai sievietei. Bieži tieši sieviete ir tā, kura lielā mērā nosaka ģimenes dzīvesveidu, veselīgu vai neveselīgu paradumu veidošanos. Kā zināms, labu izskatu nosaka ne tikai iedzimtība, ikdienas paradumi un vide, kurā dzīvojam, bet liela nozīme ir arī pārtikai.

Labu izskatu nosaka ne tikai iedzimtība, ikdienas paradumi un vide, kurā dzīvojam, bet liela nozīme ir arī pārtikai. Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labu izskatu nosaka ne tikai iedzimtība, ikdienas paradumi un vide, kurā dzīvojam, bet liela nozīme ir arī pārtikai. Foto: www.moonparlour.lv

 

Ikvienai sievietei gribētos ilgstoši palikt starojošai, aktīvai un veselai. Kā rūpēties par sevi, lai savu izskatu, veselību un mundro garu saglabātu?


Neaizmirst par sevi!

Mūsdienu sievietei ir labi jāizskatās, allaž jābūt labā formā, spēka un enerģijas pilnai. Jāspēj viss - būt labai darbiniecei, mīļai mammai un brīnišķīgai sievietei. Bieži tieši sieviete ir tā, kura lielā mērā nosaka ģimenes dzīvesveidu, veselīgu vai neveselīgu paradumu veidošanos. Viņa pārzina pārējo ģimenes locekļu veselības problēmas, iet viņiem līdzi uz medicīnas iestādēm, palīdz ievērot ārstu norādījumus un lietot nepieciešamos medikamentus. Bet, rūpēdamās par citiem, viņa nereti piemirst pati sevi.

 

Tā vietā, lai satrauktos par vēl vienas jaunas krunciņas rašanos, labāk lietot veselīgu uzturu.


Un pēc gadiem no spoguļa pretī veras ne vairs tā ziedošā sieviete, bet pelēka, sagurusi, depresīva sieviņa, kas neatceras sava mīļāka aktiera vārdu. Tas viņai vairs nav svarīgi, jo uz teātri pat aiziet nevar. Sirds neļauj. Sāp un spiež, kad nedaudz jāpakustas. Vecumdienas pienākušas ātrāk kā plānots un "sit" smagāk, kā domāts. Tādēļ par sevi, savu skaistumu un veselību jādomā tagad. Tā vietā, lai satrauktos par vēl vienas jaunas krunciņas rašanos, labāk lietot veselīgu uzturu. Kā zināms, tad labu izskatu nosaka ne tikai iedzimtība, ikdienas paradumi un vide, kurā dzīvojam, bet liela nozīme ir arī pārtikai.

 

Omega-3 taukskābes veselībai, īpaši - garīgai

Arī tik nepieciešamās omega-3 taukskābes mēs varam uzņemt ar uzturu. Šīs neaizvietojamās taukskābes palīdz smadzenēm aktīvi darboties, saglabāt domu asumu un stiprināt atmiņu. Palīdz cīnīties ar garastāvokļa svārstībām, rūpējas par ādas mitrumu un novērš sauso acu sindromu, kas rodas, ilgstoši strādājot pie datora. Tās saglabā elastīgus asinsvadus, mazina holesterīnu un trombu veidošanos, tādejādi samazinot risku saslimt ar sirds - asinsvadu slimībām. Omega-3 taukskābes (DHS un EPS) atrodamas tikai zivīs, tāpēc, lai uzņemtu nepieciešamo daudzumu šo taukskābju, cilvēkiem katru dienu jāapēd vismaz 35 g treknas zivis. Ēdot zivis regulāri, mēs savam organismam dodam daudz, bet dažkārt var rasties problēmas piesārņojuma dēļ. Zivīs uzkrājas dažādi vides piesārņojumi - gan dioksīni, gan smagie metāli. Pilnīga zivju attīrīšana no apkārtējās vides piesārņojuma iespējama tikai rūpnieciskā veidā.

 

Reklāma
Reklāma

 

Savvaļas zivis un citi vitamīni

Norvēģijā ražotie "Möller’s" omega-3 produkti un zivju eļļas ir tīri dabas produkti no savvaļas zivīm, kas zvejotas pie Lofotu salām tīrajos arktiskajos ūdeņos. Ražošanas procesā zivju eļļa tiek vairākkārtīgi attīrīta un produktu kvalitāte tiek rūpīgi kontrolēta. 

Tāpat ir vērts padomāt arī par D vitamīnu, kura dabīgais avots - saule - diemžēl jāgaida būs vēl ilgi. Un atcerēsimies arī par A vitamīnu, kas nepieciešams ādas tvirtuma un redzes saglabāšanai, kā arī imunitātes stiprināšanai. Īpaši svarīgi uzņemt A vitamīnu ir ziemas - pavasara sezonā, kad vairāk laiks tiek pavadīts telpās ar sausu gaisu, kā arī strauji tuvojas dažādu vīrusu un gripas saslimšanas.

"Möller’s Dobbel" satur gan neaizvietojamās omega-3 taukskābes, gan vitamīnus A un D. Šīs kapsulas īpaši piemērotas tiem, kas rūpējas gan par savu veselību, gan izskatu. Tātad īpaši - sievietēm!

 

Būsim skaistas un veidosim veselīgus paradumus sev un savas ģimenes dzīvē!

 

Labs sākums stiprai veselībai!