Viegli smaržīgs un iedarbīgs. Vai zini, kas tas ir?

Tas ir GRANEX – efektīvs līdzeklis ādai, kam ir tendence veidot pinnes, arī ādai ar aizsērējušām porām, pūtītēm un plankumiem. Par līdzekļa efektivitāti ir pārliecināti ne vien pusaudži, kuri piedalījās testā, bet arī viņu mammas un māsas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ko raksta GRANEX testa dalībnieki?
Zaiga Rusmane: „Līdz šim, ja godīgi, īpaši nekādus līdzekļus nepirku, taču elementārā higiēna, protams, tika ievērota – ziepes, sejas krēmi. Grūti spriest, vai Granex ir devis jau kādus rezultātus, taču konstatējām, ka tas nesatur spirtu, līdz ar to sejas ādu "nevelk" kā tas parasti ir pēc ziepēm. Arī pati uz sevis izmēģināju līdzekli un konstatēju, ka pēc Granex, neprasās seju iekrēmot, tas ir patīkami, jo tiek, pirmkārt, taupīts laiks, un otrkārt, nav jātērē naudiņa, lai vēl papildus iekrēmotos. Vēl kas, var jau būt, ka sagadīšanās, tomēr likās, ka jau saspaidītās pumpiņas ātrāk sadzīst. Granex smaržas tikpat kā nav, ko māsa vērtēja tikai pozitīvi. Kopumā vērtēju pozitīvi, turklāt šo divu nedēļu laikā esam iztērējušas tikai kādu 1/4 daļu no visa, tā ka jādomā, ka kādam pusotram mēnesim vēl pietiks.”

Agris Krimulāns: „Lai arī problēma nav pārāk aktuāla manā dzīvē, sapratu, ka apkārtējiem (tai skaita manai draudzenei) ir patīkami redzēt koptu seju. Pēc divu nedēļu testēšanas ļoti izteiktus uzlabojumus nemanīju, bet, kā lasīju informāciju, ir nepieciešams ilgāks laiks, lai āda paspētu atkopties. Tā kā līdzeklis vienai tīrīšanas reizei ir nepieciešams pavisam nedaudz, domāju, ka vēl pietiks vismaz mēnesim. Patika produkcijas neuzbāzīgā smarža.”

Uz šo brīdi rezultāti ir šādi – uz deguna melnie punkti palikuši mazāki, āda kopumā tīrāka un svaigāka, āda ir arī "mierīgāka", nav tik izteikta sarkanuma. Ja arī kāda jauna pumpa uzmetas, tā vairs neiekaist, kā līdz šim.

Una Tilgase: „Neskatoties uz samērā mazo testēšanas laiku, produkta iedarbība bija jūtama, iespējams šeit darbojās vairāki faktori, jo joprojām lietoja vitamīnus, kā arī vairāk saules, kas arī rada labāku efektu. Patika produkta konsistence, nekādi negatīvi faktori neparādījās. Lai arī meitas āda ir diezgan jutīga, tomēr nekādas alerģiskas reakcijas nebija. Toniks radīja svaiguma sajūtu. Pūtītes labāk sadzija. Patika arī eļļa, likās ka tai ir dziedinošs efekts.”


Margita Sauta Urbanoviča: „Runājot par Granex, tad pumpas sāka meitai dzīt nedēļu pēc līdzekļa lietošanas. Uz šo brīdi rezultāti ir šādi – uz deguna melnie punkti palikuši mazāki, āda kopumā tīrāka un svaigāka, āda ir arī "mierīgāka", nav tik izteikta sarkanuma. Ja arī kāda jauna pumpa uzmetas, tā vairs neiekaist, kā līdz šim.”

Kristīne Kirilova: „Lietojot Granex produktus, ir jūtams uzlabojums, bet tas vēl ir neliels, jo testēšanai nedaudz pietrūka laika. Ļoti cerams, ka šo produktus lietojot ilgāku laiku, rezultāts būtu vēl labāks. Granex sejas toniku un aerosolu raksturotu šādi: produktu smarža – īpatnēja un asa, bet ne stipra, aerosolam – jauka, patīkama smarža. Toniks kā toniks, bet aerosols vairāk kā želeja. Pēc pirmajām lietošanas reizēm uzklājot šo līdzekli bija kņudinoša sajūta. Nobeigumā gribam pateikt to, ka tomēr ikdienā mēs iegādājamies "lētākus" līdzekļus, jo dārgām precēm ir žēl naudas. Pamēģinot šo produkciju sapratām, ka varbūt ir vērts iegādāties dārgākus līdzekļus, kuriem ir redzams rezultāts.”

Ieva Bondare: „Šķiet, ka āda izskatās labāka. Ir tik pa kādai jaunai pumpai. Veco atstātie pleķi pāriet. Tas priecē. Produkts iepatikās jau no pirmās lietošanas dienas. Āda liekas tīra. Smarša ir laba.”

Dace Sokolova: „Granex testējam jau pāris nedēļas, un ārēji āda izskatās krietni labāk, uz deguna melnie punkti palikuši tiešām mazāki, āda kopumā tīrāka, elastīgāka un svaigāka, nav sarkanumu. Ja kāda jauna pumpiņa uzmetas – neiekaist.”

Kristīne Lejniece: „Pa testēšanas laiku visa sejas āda ir palikusi gludāka, mazāk ir arī melnās pinnes. Protams dažās lielās pumpas, it sevišķi uz zoda, vēl ir saglabājušas, bet tās jau nevar tik īsā laika posmā izārstēt. Domāju, ka produkts jālieto vien tālāk un, protams, jācenšas izvairīties no stipriem un saldiem ēdieniem, čipsiem un limonādēm. Produkti ir ar ļoti neuzkrītošu smaržu. Aerosols ir dzeltens, nedaudz lipīgs, kas tiešam atgādina alvejas mīkstumu un, tā kā alveja ir galvenā šī produkta sastāvdaļa, tad tas likās ļoti dabīgi.”

 

Reklāma
Reklāma

VISUS GRANEX PRODUKCIJAS VĒRTĒJUMUS SKATIES ŠEIT!

SKATIES VIDEO!


Par GRANEX uzlaboto sastāvu
Viena no galvenajām GRANEX sastāvdaļām — Aloe vera (alveja)— ir pazīstama kopš seniem laikiem savu ārstniecisko un kosmētisko īpašību dēļ. Daudzas no šīm īpašībām ir apstiprinājusi arī mūsdienu medicīna un tādi plaši pazīstamas organizācijas kā Pārtikas un zāļu pārvalde (FDA) ASV. Glicirizīnskābe ir dabiska viela, kura izmantošana kosmētiskos un farmaceitiskos preparātos, kā arī pārtikā, ir plaši pētīta. Tās antioksidatīvas īpašības nodrošina efektīvu iedarbību visos vīrusu un baktēriju izraisīto infekciju gadījumos. Divu dabisku vielu, kuru īpašības pastiprinātas ar molekulāro aktivizāciju — alvejas un glicirizīnskābes - sinerģiskā iedarbība ir galvenais iemesls, kādēļ GRANEX ir tik efektīvs pret pūtītēm, aizsprostotām porām, melnajām un baltajām pinnēm un plankumiem.

Izcilākās no alvejas zināmajām īpašībām ir:
* Aantiseptiskās un dziedējošās īpašības.
* Piemīt antibaktēriāla darbībā pret ādas baktērijām tā, šķīdina taukus, kas aizsprosto poras, sadala aizmirušās šūnas un tās var viegli noņemt, regulē pH līmeni trijos ādas slāņos (epidermā, dermā un hipodermā).
*Palīdz reģenerēt šūnas visos ādas slāņos, pateicoties dabiskajām barības vielām. Tā darbojas kā dziļi iekļūstošs, aizsargājošs mitrinātājs un kā ādas reģenerētājs.

Alveja satur:
* Vitamīnus: A, C, D, E un B12;
* Enzīmu bradikināzi:kas uz ādas palīdz samazināt pārmērīgu iekasumu un sāpes;

* Minerālvielas: satur vairāk par 20 minerālvielām, dažas no tām ir neaizvietojamas dažādu enzimatisko sistēmu darbībai;
* Salicilskābi: tai ir preiekaisuma un antibakteriālas īpašības;
* Mukopolisaharīdus: tie uzlabo imūnsistēmu un palīdz izvadīt toksīnus. Mukopolisaharīdi ir alvejas svarīgākie mitrinošie komponenti;
* Antrakvinoni: tiem ir spēcīga pretvīrusu un antibakteriāla iedarbība;
* Lignāns: tas iekļūst dziļi ādā, palīdzot pārējām sastāvdaļām nokļūt tālāk;
* Saponīni: ļoti efektīvi darbojas pret baktērijām, vīrusiem, sēnītēm un raugiem savu antiseptisko īpašību dēļ;
* Taukskābes: četri augu izcelsmes steroīdi ir nozīmīgi pretiekaisuma līdzekļi;
* Aminoskābes: satur 20 no tām 22 aminoskābēm, kas nepieciešami organismam, un 7 no 8 neaizvietojamām aminoskābēm.
Glicirizīnskābe ir dabiska viela, kura izmantošana kosmētiskos un farmaceitiskos preparātos, kā arī pārtikā, ir plaši pētīta. Tās antioksidatīvas īpašības nodrošina efektīvu iedarbību visos vīrusu un baktēriju izraisīto infekciju gadījumos.


VISUS GRANEX PRODUKCIJAS VĒRTĒJUMUS SKATIES ŠEIT!

Ieskaties: www.granex.lv