Krāsnī cepta forele - ātra un vienkārša recepte zivju mīļotājiem

Ne vienmēr, lai pagatavotu gardas pusdienas vai vakariņas, virtuvē ir jārosās vaiga sviedros! Pietiek tikai ar dažām minūtēm un re - pusdienas galdā!

Zivis var ēst kopā ar zaļajiem salātiem vai arī gardi garšos vienkārši tāpat!

FOTO: Shutterstock.com

Zivis var ēst kopā ar zaļajiem salātiem vai arī gardi garšos vienkārši tāpat!

Sastāvdaļas:

  1. svaigas foreles
  2. sāls, pipari
  3. citrons
  4. kaltēti zaļumi (ķiploks, dilles, pētersīļi)

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Foreles noskalo, nosusina.
  • Tad tās apkaisa ar garšvielām.
  • Forelēm pa vidu ieliek citrona šķēlītes.
  • Zivis ietin folijā un liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties.

 

Recepte: Agita Gabrāne.