Sparģeļi ar olu kulteni

Šādi gatavotus sparģeļus var pasniegt kā aukstus, tā karstus.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Veselīgi!

 

Notīrītus sparģeļus sagriež šķērsām 2 - 3 cm garos gabalos, vāra sālsūdenī, notecina un liek ar sviestu ieziestā porciju traukā.

Jēlas olas rūpīgi samaisa ar pienu, pieliek sāli, izkāš un maisījumu pārlej sparģeļiem un cep 10 minūtes.

Gatavam olu un piena maisījumam jābūt želejveidīgam.

Sparģeļus pasniedz karstus vai aukstus.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sviests - 1.ēd.k.
  • Olas - 2.gab
  • Piens - 300.g
  • Sparģeļi - 300.g
  • Sāls pēc garšas