Gardās pākšu (sviesta) pupiņas

Sviesta pupiņas var marinēt, cept. Lieliska piedeva pie pamatēdiena.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pupiņas labi garšos arī kā piedeva gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas:

  • Nedaudz sāls
  • Ciedru rieksti - 120.g
  • Sviests - 120.g
  • Pākšu pupiņas - 1.kg

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

Nogriez pākstīm abus galus un liec vārīties karstā sālsūdenī aptuveni 10 minūtes, tad tās nokās.
Apcep (1-2 min.)sviestā ciedru riekstus, pieber tiem nedaudz sāli.
Pārlej siltās pupiņas ar sviestu-riekstu mērcīti! Ņamm!
 

Pupiņas labi garšos arī kā piedeva gaļas ēdieniem.