Gaļa un tikai gaļa

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nekas nevar būt garsīgāks par nesamocītu , svaigu gaļu.

Vislabākā pēc garšas īpašībām (bet diemžēl uzskata, ka neveselīga u.t.t.) ir tikko kauta, silta cūkgaļa, bet ja nav, var izmantot arī citu gaļu, t.sk teļu.

Šķiņķi sagriež šķēlēs - 0,8-1 cm, apkaisa nedaudz ar sāli un cep uz oglēm, kam vēl ir uguntiņa 5-7 min.

Ņem nost un pārkaisa ar svaigi smalcinātu diļļu-pētersīļu maisījumu.

 

Iesūtījis: Ernests Jāvalds, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa (šķiņķis) - 1 1/2 - 2.kg
  • Sāls pēc vajadzības
  • Zaļumi