Taco ar malto liellopa gaļu

Tako ir vislabākais vakariņu ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.

Šāds ēdiens izskatīsies labi arī uz svētku galda.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šāds ēdiens izskatīsies labi arī uz svētku galda.


4 porcijas
Laiks: 20 minūtes

Pasniegšanai

  • burciņa Santa Maria Taco mērce maigā
  • 1 pac. Santa Maria Taco laiviņas
  • salāti
  • tomāti
  • skābais krējums
  • gvakamole


Tako gaļa

  • 1 paciņa Taco garšvielu maisījums
  • 400 g maltā liellopa gaļa
  • 1 ēd.k. sviests/margarīns
  • 1 dl ūdens


Pagatavošana
1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un gatavojiet bez vāka apmēram 5-10 minūtes. 
3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un sagatavojiet piedevas.
4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām piedevām! 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas