Kabaču plāceņi - lieliska piedeva siltajiem ēdieniem

Pavisam vienkāršs veids, kā pagatavot brīnumgardus kabaču plācenīšus!
Kabaču plācenīšus ēd ar skābo krējumu vai kā piedevu vai pasniedz pie gaļas ēdieniem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kabaču plācenīšus ēd ar skābo krējumu vai kā piedevu vai pasniedz pie gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

  • 1 jaunais kabacis
  • 2 jaunie burkāni
  • pāris ķiploka daiviņu
  • 2 olas
  • 2 karotes miltu (skatīties pēc nepieciešamības)
  • zaļumi pēc vēlēšanās - dilles, pētersīļi, baziliks
  • sāls, pipari

Gatavošana:

  • Kabaci nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.
  • Burkānus nomizo un arī sarīvē.
  • Zaļumus sasmalcina un pievieno dārzeņiem.
  • Piesit olas, pievieno sāli, piparus un miltus.
  • Visu masu kārtīgi samaisa un cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns gatavus.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas