Divlatu vakariņas: Vecvecmāmiņas miltu putra

 Labi garšo, klāt piekožot rupjmaizi ar sviestu. Iesūtījusi Dace Odiņa, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece. Piedalies konkursā arī tu - balvā dāvanu kartes no veikala  "Supernetto"!

Putra no kviešu miltiem. Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Putra no kviešu miltiem. Autores foto

Cauraugušu žāvētu cūkgaļu sagriež gabaliņos un liek katliņā taukšķēties. Pa to laiku sajauc miltus ar 500 ml auksta ūdens. Kad daļa tauku no gaļas iztecējusi, lēnām lej katlā miltūdeni, nepārtraukti maisot, lai nav kunkuļu. masa ātri biezē, maisot būs jāpielej vēl 400 ml ūdens. jāvāra aptuveno 15 minutes.
Labi garšo klāt piekožot rupmaizi ar sviestu.
labu apetīti :)

 

 

Iesūtījusi Dace Odiņa, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece

 

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

Reklāma
Reklāma

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Žāvēta cūkgaļa - 300.grami
  • Kviešu milti - 7-8.ēdamkarotes ar kaudzi
  • Ūdens - 900.mililitri
  • Sāls.pēc garšas