Cepto gurķu mērce

Neparasti - cepti gurķi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mērci ēd ar kartupeļiem, makaroniem vai maizi

Gurķi nomizo, sagriež ripiņās un cep eļļā uz mazas uguns. Kad mīksts, pievieno, krējumu, sāli, zaļumus, maisot uzkarsē. Gatavu pārlej citā traukā. Sīpolu nomizo, sagriež ripiņās, cep eļļā uz mazas uguns. Kad gatavs, pievieno sāli, tomātu mērci. Gatavu pievieno pirmajai mērcei, samaisa. Ēd ar maizi, kartupeļiem, makaroniem, pupiņu biezeni...

 

Iesūtījusi Sigita &&&, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece

 

 

Reklāma
Reklāma

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Gurķis
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Skābs krējums
  • Eļļa
  • Sāls
  • Zaļumi