Ribas terijaki marinādē

Pagatavošana aizņems 2 stundas.

Santa Maria publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas:

4 porcijas

1 kg cūkas ribiņu

1-2 paciņas Santa Maria BBQ terijaki marinādes

½ tējk. Santa Maria piecu piparu maisījuma

Santa Maria BBQ saldā ananasu glazūra

Piedeva:

Santa Maria amerikāņu oriģinālā BBQ mērce

Reklāma
Reklāma

Ribas pārlej ar marinādi, pārkaisa ar pipariem, liek vēsā vietā un ļauj 1 stundu iemarinēties.   Cep cepeškrāsnī apmēram 2 stundas 100°C temperatūrā. Tad ribas ņem ārā no cepeškrāsns, pārsmērē ar glazūru un cep uz grila, līdz tās kļūst brūnas. Pasniedz ar BBQ mērci.

Ribas var grilēt arī cepeškrāsnī:

Pēc 2 stundu cepšanas 100°C temperatūrā, cepeškrāsns temperatūru paaugstina līdz 280°C. Pārsmērē ar glazūru un cep, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna.

 

Sastāvdaļas