Pupiņu sautējums Dienvidu gaumē
Katliņā vai pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, salmiņos sagrieztus burkānus, malto gaļu. Kad ir apcepies, pievieno nelielos salmiņos sagrieztu papriku, sīki sagrieztus tomātus vai tomātu mērci, nedaudz pasautē, pieliek pupiņas, pieliek garšvielas, pielej nedaudz ūdeni un sautē līdz gatavs. Pasniedz ar sakapātiem zaļumiem (dilles, baziliks, pētersīļi).
Recepti iesūtīja: Zanda - laimīgā, Kotlešu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Sīpols - 1 .gb
- Burkāns - 1 .gb
- Tomāti vai tom.mērce - 4-5.gb
- Paprika(sarkana, dzeltena) - 1 .gb
- Maltā gaļa - 1/2.kg
- Konservētas pupiņas var savigi novārītas - 2.bundžiņas
- Garšvielas pēc gaumes un garšas
- Eļļa cepšanai
- Nedaudz ūdens