Ražas svētki

FOTO: Inese Stuģe

 

Cūkas kakla karbonādi nomazgājam un sagriežam nelielos gabaliņos. Tāpat sagriežam papriku, burkānus un sīpolus. Gaļu liekam uz pannas un apcepam. Papriku ar sīpoliem un burkāniem liekam sakarsētā katliņā, kur 2 -3 min ļaujam pacepties. Pieliekam klāt apcepto gaļu, visu rūpīgi samaisām un pielejam nedaudz ūdeni sautēšanai. Kad gaļa jau nedaudz sautējusies, tai klāt pievieno nomizotus, sagrieztus tomātus. Turpina sautēt līdz gaļa ir pilnīgi gatava.
           Lai labi garšo : )

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls, pipari
  • Tomāti - 4.gab
  • Sīpoli - 1.gab
  • Sarkanā paprika - 2.gab
  • Burkāni - 3.gab
  • Cūkas kakla karbonāde - 1 1/2.kg
  • Nadaudz ūdens