Šokolādes želeja ar vaniļas mērci

Svētienā kādu saldumiņu taču var, vai ne?

FOTO: Shutterstock.com

Uzkarsēju pienu. Sajaucu cukuru ar kakao, izšķīdinu karstajā pienā un pievienoju uzbriedināto želatīnu, maisot izšķīdinu, pieleju rumu vai melno balzamu. Saleju porciju trauciņos. Pasniedzu ar vaniļas mērci. Vaniļas mērces recepti atradīsi: Mērces/Saldās mērces/Vaniļas mērce 2

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Želatīns - 2 līdz 3.tējkar.
  • Cukurs - 200.gr
  • Piens - 1 1/5.l
  • Kakao - 60.g
  • Rums vai balzams - 20.gr