Izcils kārums - biezpiena un zefīra bumbiņas šokolādē

Pildījumam izmanto zefīru, marmelādi un cepumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pašgatavots kārums. Foto: Imants Ķīkulis

20 gabali

Gatavošana 40 minūtes + 4 stundas atdzesēšanai

Nepieciešams: 

300 g cepumu (kādus vēlies, bet vislabāk ar tīru garšu)

100 g zefīra

100 g marmelādes

200 g melnās šokolādes

300 g biezpiena

100 ml saldā krējuma

 

Reklāma
Reklāma

Gatavo:

1. Sagatavo sastāvdaļas. Sagriez zefīru un marmelādi nelielos gabalos un liec traukā kopā ar smalki samaltiem cepumiem. Izberz biezpienu caur sietu, saputo ar saldo krējumu un iejauc cepumos, veidojot viendabīgu masu. 

2. Gatavo bumbiņas. Uztaisi 20 vienādas palielas bumbiņas. Katliņā ūdens peldē izkausē šokolādi un apviļā tajā biezpiena bumbiņas. Liec bumbiņas ledusskapī vismaz uz četrām stundām. 

 

Recepte: žurnāls Labu Apetīti

 

Sastāvdaļas