Auzu pārslu putra, ko pagatavot jau iepriekšējā vakarā

Izrādās, ka auzu pārslas varam ne tikai vārīt putrā, bet arī sagatavot, lai tās uzbriest pa nakti un no rīta brokastu gatavošana ir tik vien, kā izņemt no ledusskapja auzu burciņu un pievienot savas mīļākās ogas un augļus!

FOTO: Shutterstock.com

Lieliski garšos kopā ar rīta kafiju!

Sastāvdaļas:

  • 200g auzu pārslu (ātri vārāmās nederēs)
  • 2 tējkarotes medus
  • 150 ml piena
  • kokosriekstu skaidiņas
  • ogas/augļi pēc vēlēšanās

Gatavošana:

  • 330 ml burciņā ieber auzu pārslas.
  • Tām klāt pielej pienu un iemaisa medu.
  • Pieber kokosriekstu skaidiņas, burciņu aizskrūvē, visu sakrata un liek uz nakti ledusskapī.
  • No rīta burciņu izņem no ledusskapja, auzu pārslas ir gatavas - tām pievieno ogas un augļus.
  • Brokastis gatavas!

Ja esi šokolādes cienītājs, vari pievienot arī nedaudz kakao pulvera.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas