Perfektā auzu pārslu putra angļu gaumē ar kanēli un riekstiem

Auzu putrā slēpjas brīnumains spēks

FOTO: Shutterstock.com

Auzu pārslu putra labi ietekmē vielmaiņu

Sastāvdaļas:

2 1/4 glāzes ūdens 

1 glāzes auzu pārslu

1/2 tējk. kanēļa 

1/2 glāzes rozīņu

1/4 glāzes drupinātu valriekstu 

nažagals sāls 

pēc garšas piens, saldais krējums, sīrups vai medus

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

Uz straujas uguns uzvāra ūdeni, kuram pievienots sāls. Verdošajā ūdenī ieber pārslas un maisot vāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno rozīnes, kanēli, valriekstus, ja vēlas arī pienu vai saldo krējumu, sīrupu vai medu, izmaisa, noņem no uguns un 5 minūtes zem vāka ļauj putrai uzbriest un pilnveidoties. Pasniedz ar pienu un ko saldu. 

 

 Avots: Žurnāls 100 labi padomi

 

Sastāvdaļas