Daugavpils 27. PII 9. grupas bērnu zīmējumi

Kāds ir mans tētis? Atbild bērni. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kirills Babahins - tētis ir mīļš un labs. Tētis māca man labu. Man ļoti patīk ar viņu kopā braukāties ar riteņiem.
Jūlija Baļse - tētim ir cita ģimene. Es novēlu, lai viņam ir laimīga ģimene. Man patīk ar viņu staigat uz Rīgas zoodārzu. 
Ļevs Bruiko - tētis ir labs un jauks. Tētis palīdz atrisināt lietas, ja ir vajadzīgs. Tētis par mums vienmēr rūpējas un, ja kaut kas notiek, tad vienmēr brauc no darba pie mums.
Viktorija Fedulova - mans tētis ir mīļš un strādīgs. Tēvam ir ļoti daudz draugu. Tētis ir mans lepnums, jo viņš ir pats labākais. 
Maksims Gaidelis - mans tētis ir ļoti, ļoti labs un mīļš.  Man patīk ar viņu spēlēties ar mašīnītēm un kopā makšķerēt.
Evgenijs Jevdokimovs - man patīk braukt tētim līdzi, tad es varu uzzināt daudz lietas, kas būs vajadzīgas tad, kad es būšu automašīnas vadītājs. Man patīk kopā ar tēti strādāt garažā. 

Dāvids Kokins -  tētis ļoti mīl mani un uzklausa vienmēr, ko es saku. Gribu tētim novēlēt, lai veicas darbā un lai viņš nekad neslimo un būtu biežāk majās.
Diana Kostina - tētis ir godīgs un ļoti gudrs.  Es tēti ļoti mīlu. Ja man ir grūti, es vienmēr varu  prasīt padomu vai palīdzību. Man patīk ar tēti kopā braukt atpūsties uz Jūrmalu.


Darja Kozočkina - es ļoti mīlu savu tēvu. Jo viņš man katru vakaru pēc bērnudarza (ja es labi uzvedos) pērc “KINDERU”.
Nikita Orlovs - mans tētis ir ļoti labs. Viņš lasa kopā ar mani grāmatas, klausam mūziku,  skatam multfilmas. Katru sestdienu braucam pie zirgiem.
Daniels Ošmjanskis - es ļoti mīlu savu tēvu, jo viņš vienmēr mani pirmo paņem no bērnudārzā. Man ļoti patīk ar viņu peldēties baseinā.
Jūlija Pisarenko - man ir labākais tētis pasaulē. Kad biju ļoti maziņa, tētis mani auklēja. Viņš ļoti garšīgi gatavo kartupeļu pankūkas. Kad es eju gulēt viņš dzied miega dziesmiņu par lācīti Umku. 
Darja Podze - es mīlu savu tēvu, jo viņš man dāvina ļoti daudz leļļu. Man ļoti patīk kopā ar tēvu sēņot. Man vienmēr izdodas atrast vairāk sēņu nekā tēvam.
Tihons Poltarjonoks - man ļoti patīk staigat kopā ar tēvu uz futbolu. Mans tētis ir vislabākais, visstiprākais un visgudrākais.
Alisa Semjonova - mans tētis prot visu! Gan remontēt automašīnu, gan pļaut zāli, gan gatavot šašliku, gan dziedāt. Mans tētis ir visskaistākais. Es viņu ļoti mīlu. 
Ēriks Sprudzāns - mans tētis ļoti mīl mani. Brīvdienās mēs braucam pie vecmāmiņas laukos. Viņš prot braukt ar traktoru un kombainu, man ļoti patīk braukt kopā ar viņu. Kad es izaugšu es būšu tāds kā tētis.
Alisa Varakuta - manam tētim ir ļoti daudz draugu. Kad mēs braucam ar tramvaju no bērnudārzā viņš vienmēr satiec kādu draugu, viņam ļoti bieži zvana. Tētis ir ļoti stiprs un skaists.
Eļizaveta Žurņa - es kopā ar tēvu protu cept gaļu. Kopa ejam sēņot, vienmēr kopā braucam uz bērnudārzu. Tētis ļoti mani mīl un ļoti uztraucās par mani. Man ir labākais tētis pasaulē un es viņu mīlu.

Reklāma
Reklāma

Alisa Kēniņa - mans tētis ir vislabākais tētis pasaulē. Mans tētis ir deju un ritmikas skolotājs. Viņš māc bērnus dejot. Mans tētis ļoti skaisti dejo. Es arī kļūšu par deju skolotāju.
Konstantins Ruža - man ļoti patīk kopā ar tēvu makšķerēt, remontēt automašīnu un staigat uz hokeju. Ar manu tēvu nekad nav garlaicīgi. 
Arvīds Plešanovs - es ļoti mīlu savu tēvu, jo viņš man uzdavināja foršu velosipēdu. Viņš mani iemacīja braukt ar velosipēdu. Mēs bieži kopā cepam kartupeļus. Visgaršīgakie kartupeļi sanāk tikai man un tēvam, jo mes cepam to uz sviesta. 

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT