Jelgavas PPII "Kamolītis" Saulespuķu grupiņa zīmē tētus

Jelgavas PPII "Kamolītis" Saulespuķu grupiņa zīmē tētus un stāsta, kādi viņi ir. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Manu tēti sauc Vadims. Viņam ir viena sarkana jaka un citas jakas. Viņam ir sarkanas botas un zilas botas. Man ir liels tētis. Mans tētis vēl mīl spēlēt spēli uz televizora, mums ir liels televizors no veikala. Mans tētis ir jautrs, bet jokus nestāsta. 
Kirils, 5 gadi


Manu tēti sauc Saša. Viņam ir melni mati un adataina bārda, jo kad tuvojos viņam, var redzēt punktiņus un vaidziņš saskaras ar vaidziņu, viņam ir adatains vaidziņš. Mans tētis visu laiku mani kutina un rīko cīņas ar manu brāli, viņš tā spēlējas ar brāli. Man ar tēti ir visu laiku jautri. Mans tētis ir santehniķis un remontē ūdensvadus, lai mums būtu ūdens.
Anastasija, 5 gadi


Manu tēti sauc Maksims. Man ir tāds pats tētis kā Anastasijai ar adatainu bārdu, bet ar tādiem matiem kā man (gaiši). Viņam ir raksturs kā man. Man ir jautrs raksturs un tētis ir jautrs. Viņš visu laiku mani smīdina un izjoko. Es viņu arī izjokoju. Mēs kopā daudz trakojam. Tētis mēdz arī mani rāt, bet es neapvainojos.
Jeļizaveta, 6 gadi


Manu tēti sauc Artjoms. Mans tētis visu laiku ar mani spēlē, viņš ir jautrs un mazliet nopietns. Manam tētim ir mazliet tumši un mazliet gaiši mati. Ārā mēs spēlējam bumbu un šūpojamies. Mājās liekam puzles un viss. Tētim patīk kā man princešu puzles. Tētis ļoti palīdz mammai un mazgā traukus un es noslauku traukus. Mēs ar tēti ejam bieži arā un ne ļoti bieži, mazliet. 
Milāna, 5 gadi

 


Manu tēti sauc Artūrs. Manam tētim ir tāda pati āda kā man un vecmāmiņa saka, ka tētim ir tāda pati seja kā man. Viņš ir liels. Tētis ir laimīgs, kad es esmu laimīga. Kad izaugšu būšu tikpat jautra. Tētis stāsta jokus. Mēs ar tēti kopā spēlējam mājās dambreti. 
Sofija, 5 gadi


Manu tēti sauc Andrejs. Manam tētim ir gaiši zilas acis. Tētim ir bārda un ausis. Viņam ir skaista kaklasaite (zīmējums), es pats izvēlējos, zila ar sarkanām odziņām. Tētis neļauj skatīties multenes, bet saka, lai lasu grāmatas, bet es negribu. Man tētis pērk daudz mašīnas. Mans tētis ir labsirdīgs, kad es neraudu. Man ir mašīnīte un tētim arī ir mašīna. Kad es izaugšu gribu būt līdzīgs tētim.
Andrians, 5 gadi


Manu tēti sauc Jegors. Mans tētis ir garāks par visiem, visgarākais tētis. Visi lielie tēti ir gari. Tētis daudz strādā, visu laiku steidzas darīt darīšanas ļoti tālu. Tētim ir gaiši zilas acis un brūni mati. Es pats viņam izvēlējos taurentiņu (zīmējums), skaists? (Ņikita jautā skolotājai)
Ņikita, 6 gadi


Manu tēti sauc Pjotrs. Mans tētis ar mani spēlē bumbu, dambreti. Bet vismīļākās rotaļas mums ir ar pārējām rotaļlietām un mašīnītēm. Tētis lasa man pasakas, tikai no rīta. Kad izaugšu būšu līdzīgs tētim. 
Artemirs, 5 gadi

Reklāma
Reklāma


Manu tēti sauc Maksims. Viņam ir melni mati un acis kā man. Es mīlu ar viņu spēlēties un viņš mīl ar mani spēleties. Man ir daudz rotaļlietas un mēs ar viņām spēlējamies. Vismīļākā rotaļa ir gliemežvāku rotaļa. 
Vlada, 6 gadi


Manu tēti sauc Pāvels. Viņš ir ļoti, ļoti gara auguma. Viņš ar mani spēlē ar mašīnītēm, kopā skatamies multenes un veidojam mašīnītes no plastilīna, tas man patīk visvairāk. Mēs no plastilīna veidojam arī helikopteru. Man ir foršs tētis. 
Arsenijs, 5 gadi


Manu tēti sauc Rolands. Mēs ar tēti parasti spēlējam kaut ko interesantu. Mēs spelējam visādas spēles. Tētis nekad nedusmojas, tētis vienmēr ir laimīgs. 
Karolina, 5 gadi


Es aizmirsu kā sauc manu tēti :). Mēs ar tēti spēlējam Minecraft uz izdzīvošanu, tas nozīmē, ka ir jāizdzīvo. Viņš ir liels un ar viņu ir jautri. 
Viktors, 5 gadi


Manu tēti sauc Vladislavs. Viņš ir jautrs un stāsta daudz interesantus un jautrus stāstus. Viņš bieži joko. Mēs spelējām kopā futbolu un dambreti. 
Timurs, 6 gadi


Manu tēti sauc Maksims. Mans tētis ir gara auguma kā mans brālis. Viņš ir labsirdīgs un palīdz mammai, es arī palīdzu mammai. Mēs kārtojam istabu, rotaļlietas un strādājam ar putekļusūcēju. Mūsu mīļākā spēle ir rotaļas. Vēl mēs šupojamies uz sūpolēm. Ar tēti ir ļoti interesanti un jautri. 
Kristīne, 6 gadi


Manu tēti sauc Igors. Mans tētis ir labs un ļoti daudz palīdz. 
Maksims, 4 gadi

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT