Rīgas 167.pirmsskolas izglītības iestādes, grupiņas "Pūcītes" bērni zīmē tētus

Rīgas 167.pirmsskolas izglītības iestādes, grupiņas "Pūcītes" bērni zīmē tētus. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1. Laura 6g.v. – Es ar tēti kopā spēlējos. Kad tētis raud, es viņam uzdāvinu kādu mazu dāvaniņu. Tētis brīvajā laikā skatās savā planšetē briesmu filmas, kur ir visādi zombiji un ar asinīm. Tētis ir ar čirkainiem matiem, viņš mīl sasmaržoties, tad uzvelk drēbes un ved Mārci (brāli) un mani uz dāriņu. 
2. Kārlis 6.g.v. – Mēs kopā ar tēti strādājam – taisam  laukos māju. Nu īsti pabraukājamies ar moci. Es nezinu kā mans tētis izskatās (zēns redzot, ka skolotāja pieraksta, saka: “Nu, šito tev vajaga izdzēst”). Mans tētis ir stingrs. 
3. Amēlia 6.g.v. – tēti sauc, Evarts. Viņam patīk puķes, vēl viņam patīk baloni. Tētis strādā pa datoru un viņam patīk dzert kafiju. 
4. Pēteris 5.g.v. – mans tētis izskatās normāli. Mums ir tāda problēma, ka mājās nav ko darīt, bet mēs spēlējamies kopā ar nerfiem. Laukos kopīgi gatavojam ēst. 
5. Marija 5.g.v. – manu tēti sauc Maksims. Viņam ir bārda un ūsas. Mēs kopā spēlējam visu ko vien gribam. Ļoti, ļoti sen mēs kopā braucām uz ārzemēm. 
6. Aigars 6.g.v. – es zīmēju savu brāli, jo man nav tētis. 
7. Kārlis 6.g.v. – tētis ir nosauļojies, nu tā kā brūns tāds. Viņš strādā Saulkalnē, tur kur ražo asfaltu – nu, viņš tur ir galvenais. Viss kaut ko viņam ir jāskatās un jāpērk. Kopā mums patīk spēlēt policistus. 
8. Edžus 5.g.v. – man ir normāls tētis. Viņš visu laiku skatās raidījumus. mēs kopā braucam ar riteņiem, spēlējam futbolu.Vēl spēlējam mašīnspēli, nu tur vispār vienam jāspēlē – jābrauc un tad tur ir policija. 
9. Renārs 6.g.v. – mans tētis ir smuks, skaists – nu vispār tas ir viens un tas pats. Mēs kopā strādājam dārzā. Vēl kopā izņemam traukus no trauku mašīnas ārā. 
10. Ralfs 6.g.v. – vakaros mēs abi divi sēžam pie datora. Un es spēlējos. Brīvdienās mēs kopā braucam uz tēta laukiem. Mans tētis ir garš un smaidīgs. 
11. Einārs 6.g.v.  – manu tēti sauc Kaspars.  Viņš ir smuks. Mēs kopā ejam uz tēta sporta zāli. 
12. Renārs 6.g.v. – mans tētis ir jautrs. Mēs kopā spēlējamies un braucam uz jūru. Es ar tēti mācījos burtus. 


13. Jānis 5.g.v. – tētis izskatās kā tētis. Viņš ir stingrs un labs. Mēs kopā visur kur braucam. Nu man ir tikai riču raču kauliņi, bet dēlis ir saplīsis. Un tāpēc mēs kopā to nespēlējam. Mēs kādreiz aizbraucām uz dinozaura parku, bet tur tie zvēriņi kustās kā tādi roboti. 
14. Annija 6.g.v.  – neko par tēti nestāstīšu... 
15.  Emīls 6.g.v. – tētis mani ķer un griež. Viņš ir foršs, palīdz man un visu ko atļauj. Met mani gultā. Tētis spēlē datoru un es skatos. Tētis ļoti labi visu ko taisa un uztaisīja divus krēslus. 
16. Elīna 6.g.v.  – tētis izskatās tāds kā es. Viņš ir tāds pats brūns kā es. Mēs kopā spēlējam kārtis un tur ir ļoti grūti jāspēlē. No rītiem tētis iet uz darbu un tur strādā. 
17. Ivars 6.g.v.  – kad tētis atbrauc no darba, tad viņš ir melns. Viņš trijos naktī ceļas uz darbu. Tētim tagad ir bārda un īsi mati. Kad man vaig uzpumpēt basketbola bumbu, tad mēs to kopā ar pumpi uzpumpējam. 
18. Emīlija 6.g.v. – viņam patīk kaut kur aizbraukt. Mēs kopā skatāmies multenes un dažādas filmas. 

Reklāma
Reklāma

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT