PII "Bitīte" grupiņas "Margrietiņas" bērni zīmē tētus

Pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" grupiņas "Margrietiņa" bērni zīmē un stāsta par saviem tētiem.
PII Bitīte grupiņas Margrietiņas bērni zīmē tētus

FOTO: Mammamuntetiem.lv

PII "Bitīte" grupiņas "Margrietiņas" bērni zīmē tētus

Rihards (6 gadi) - taisa ēst, gultu taisa, viņš ir mīļš. Viņš ir ļoti mīļš, skatās lielo televizoru. Viņš vēl neredz, tāpēc vajadzīgas brilles.

Alberts (5 gadi) – Viņš ir mīļš. Viņš spēlē labi spēles. Viņš ar mammu visu laiku runā, daudz runā. Viņš ir labs, kad dod man spēlēt spēlītes. Viņš ir labais.

Orests (5 gadi) – Viņš ir stiprs. Mans tētis strādā par kaujinieku. Kruts. Viņš ir labs, viņš labi cīnās. Darbā viņš ir nopietns un mājās priecīgs.

Henrijs (5 gadi) – Mans tētis ir liels un viņš strādā. Mans tētis ir priecīgs, tētis ir gudrs. Mans tētis ir foršs. Tētis mīl mammu. Mans tētis strādā un ir stiprs.

Edvards (5 gadi) – Viņš ir smieklīgs. Vislabākais remontieris, remontē mašīnas. Viņš visu laiku moka māsu. Dažreiz ir dusmīgs, bet kad nav dusmīgs ir priecīgs.

Elizabete (6 gadi) – Viņš ir priecīgs. Viņš ir mīļš. Viņš māk braukt ar mašīnu. Viņš māk cept pankūkas, lielas un garšīgas.

Elza (6 gadi) – Kad es neklausu, tad viņš ir dusmīgs. Tad kad mēs melojam, viņš ir aizdomīgs. Kad klausām, tētis ir priecīgs.

Vladimirs (5 gadi) – Stiprs tētis. Viņš māk ar mašīnu braukt. Tētis māk peldēt. Viņš ir mīļš un daudz runā un vēl ir labs. Māk ar laivu braukt.

Reklāma
Reklāma

Krišs (6 gadi) – Mans tētis ir laimīgs. Viņš vēl ir smieklīgs. Viņš bieži ir dusmīgs. Tētis ļoti labi peld un māca mani peldēt. Viņš māk taisīt krēslus.

Vita (4 gadi) – Mans tētis ir Kārlis un viņš māk cept labākās pankūkas kuras nepiedeg. Viņš ir labs, mīļš un vienmēr mani samīļo un iedod buču. Nu tāds labs, ļoti labs.

Ralfs (6 gadi) – Viņš ir resns, viņš vienmēr ēd. Un viņš ir stiprs.

Markuss (6.gadi) – Viņš iet pastaigāties. Mans tētis baigi trenējas. Ļoti labs mednieks, labi makšķerē. Pērk man visu ko es gribu. Viņš ir labs un mīļš.

Liliāna (6 gadi) – Viņš vienmēr mani samīļo un iedod bučiņu. Viņš ir baigi mīļš. Viņš baigi labi taisa makaronus. Viņš ir ļoti mīļš un smuks.

Letīcija (6 gadi) – Mans tētis ir ļoti labs. Viņš no rīta man dod bučas. Viņš ir ļoti, ļoti labs. Viņš vakarā taisa mums vakariņas. Viņš ir ļoti, ļoti gudrs.

Sofija (6 gadi) – Mans tētis ir labs. Mans tētis ir mīļš. Tētis cep garšīgas kūkas, cepa divas reizes.

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT