Valmieras pilsētas 5. PII "Vālodzīte" bērni zīmē tētus

Valmieras pilsētas 5. pirmsskolas izglītības iestādes " Vālodzīte" bērni zīmē tētus un stāsta, kādi viņi ir. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Daina – Manu tēti sauc Kristaps. Tētis dzīvo turpat kur es. Viņš strādā Valmieras stikla šķiedrā. Viņš brauc ar mašīnu. Tētim patīk orientēties ( skriet pa mežu). Es mīlu savu tēti!
Sabīne – Manu tēti sauc Iļja. Viņš dzīvo pie manis. Viņam patīk cept un ēst tostermaizes, dzert kafiju. Viņam patīk dzert ūdeni un minerālūdeni. Viņš baro zvērus. Viņš ar manu mammu un mani iet pastaigāties. Viņš mani mīl!
Laura – Manu tēti sauc Aldis. Mans tētis raksta burtus. Viņš dzīvo manā mājā. Manam tētim garšo gaļa. Viņam patīk braukt ar mašīnu. Viņš ir visforšākais!
Teodors – Manu tēti sauc Ainārs. Tētim ir liela saimniecība. Tur ir daudz mašīnas un traktoru. Viņš brauc ar kombainu ar laukus. Viņš ēd gaļu un saldējumus. Viņš ir visforšākais.
Enija – Manu tēti sauc Sandis. Tētis dzīvo manā mājā. Tētim garšo vista un gaļā. Viņš skatās televizoru. Es mīlu savu tēti!
Kārlis Vītīņš – Manu tēti sauc Uģis. Viņš strādā ar kombainu. Viņš ar zemi ar traktoru. Viņš brauc ar džipu un mammas mašīnu. Viņam garšo gaļa. Mans tētis ēd saldējumu „ Pols” .

 

Reklāma
Reklāma

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT