Jēkabpils PII "Zvaigznīte" bērni zīmē savus tētus

Jēkabpils, PII Zvaigznīte filiāle 13.grupas bērnu stāstījumi par viņu tētiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


ELĪNA
Mans tētis ir labs, bet viņš mani dažreiz bar, kad es daru blēņas. Viņš strādā, taisa ceļus. Viņam ir īsi un balti mati, brūnas acis.
VIESTURS
Viņam patīk ar mani spēlēties. Mēs kopā ejam uz veikalu un pērkam divas suliņas. Gaiši mati, mazliet gara bārda.
ANCE
Kopā ar tēti ejam pie zobārsta. Tētis ir zemessargs un brauc dažreiz mācīties. Viņam ir brūni, īsi mati. Iekšā actiņās ir zils. Brūna, īsa bārdiņa.
RALFS
Mums patīk braukt uz Jūrmalu. Manam tētim ir kaut kāda bārda. Viņš strādā citā armijā, kur ir lidmašīnas.
SANITA
Tētis vienmēr skatās COMEDY CLUB. Mēs dažreiz vingrojam stadionā un tētis man palīdz taisīt trikus. Viņam ir maziņa bārda, jo viņš viņu apgrieza. Zilas acis un liels deguns, tā kā man.

 


ALEKSIS 
Es ar tēti taisu garāžu. Citreiz ar mani spēlējas. Viņš mani sabar, kad neklausu viņu. Maza bārda, lielas ausis un nezinu kādas acis. 
KEITA
Mans tētis ir smuks un viņam brūnas acis. Viņam patīk ģērbt maikas un šortus. Darbā viņš liek dēļus. Mēs ejam uz laukumiņu. Mājās liekam puzles.
TOMASS
Mēs ar tēti mīlam zīmēt. Manam tētim ir sarkana seja. Viņš ģērbjas kā visi cilvēki. Mēs remontējam mašīnas – BMW un džipus.

Reklāma
Reklāma

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT