Salaspils PII "Ritenītis" bērni zīmē savus tētus

Salaspils PII "Ritenītis" bērni zīmē savus tētus un stāsta, kādi viņi ir. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mārcis Mārtiņš Bērziņš (5 gadi)

Manu tēti sauc Ingmārs. Manam tētim ir melni mati. Mans tētis dzīvo Salaspilī. Tētis valkā tumšu kreklu. Manam tētim ir podziņtelefons, bet tajā ir arī spēlītes. Mans tētis ļoti daudz ēd.


Keita Trokša (5 gadi)

Manu tēti sauc Kaspars. Tētim ir tumši mati un acis kā man. Tētis trādā datorā un pārdod dažādas autodetaļas. Mājās tētis pļauj zāli ar traktoru vai guļ. No rītiem tētis kopā ar mani mielojās. Dažreiz tētis ar mani kopā paspēlējās. 


Ričards Gribs (5 gadi)

Manu tēti sauc Oļegs. Mans tētis sēž kabinetā un strādā. Es vēlos, lai tētis ar mani vairāk spēlētos un palīdzētu rakstīt burtus. Es gribētu, lai manam tētim būtu ūsas.


Marta Bartušauska (5 gadi)
Mans tētis ir mīļš. Kad es kutinu – viņš smejas un priecājas. Visvairāk tētim patīk strādāt garāžā. Kopā ar tēti braucam ciemos pie omītes Aiviekstē un lasām ābolus. Es ļoti, ļoti mīlu savu tēti. 


Ieva Krafte (5 gadi)
Mans tētis ir liels, brūnām acīm un bārdu. Tētis ir mīļš, bet reizēm arī dusmīgs. Tētis ir apvēlies resns, jo ēd keksiņus. Viņam patīk datorā spēlēt spēlītes. Kopā ar tēti es eju laukā braukāt ar riteni. 


Elīna Cenkusa (5 gadi)
Mans tētis ir liels un mīļs. Tētis ir stiprs, tā kā ezītis mani nes uz muguras. Tētim ir brilles, lai labāk redzētu. Viņš gatavo diezgan garšīgas gaļas maizītes. Brīvajā laikā tētis paskatās datorā. Es ļoti mīlu savu tēti. 


Katrīna (6 gadi)
Tētis vienmēr ir priecīgs, izpalīdzīgs un dara daudz darbiņus. Tētis mani ved uz bērnudārzu.

Reklāma
Reklāma


Arina (6 gadi)
Tētim patīk ar manīm spēlēties. Viņš ļoti garšīgi gatavo.


Kamilla (6 gadi)
Man patīk ar tēti spēlēt šahu.


Elīza Pļaviņa (6 gadi)
Manu tēti sauc Uldis. Mans tētis ir labs, dažreiz dusmīgs. Mans tētis labo mēbeles mājas. Mums ar tēti patīk iet makšķerēt.


Daniella (6 gadi)
Manu tēti sauc Maksims. Mans tētis strādā Policijā. Brivdienās tētis spēlējas ar mani un māsu.

 

Ričards (6 gadi)
Mans tētis ir laimīgs, strādīgs, labsirdīgs. Tētis izvadā detaļas. Tētis nopirks man jauno Lego. Es mīlu savu tēti. 


Emīlija (6 gadi)
Viņam ir melni mati. Viņš ir labsirdīgs. Es viņu mīlu. Un viņš man pērk saldējumu.


Aleksandra (6 gadi)
Mans tētis ir labsirdīgs. Viņš daudz strādā. Viņš ar manīm pavada laiku. Tētis palīdz mammai auklēt mazo māsiņu. Tētis no rīta taisa man matus. 

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT