Tēva dienas svinības Vērmanes dārzā

Gatavojoties oficiālajai Tēva dienai, kas norisināsies 13.septembrī, dodies uz Vērmanes dārzu, kur tiks ieskandināti Tēva dienas svētki ar brīnišķīgiem priekšnesumiem un dažādām aktivitātēm visai ģimenei. 

Tēva dienas svinības Vērmanes dārzā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavojoties oficiālajai Tēva dienai, kas norisināsies 13.septembrī, dodies uz Vērmanes dārzu, kur tiks ieskandināti Tēva dienas svētki ar sirsnīgiem priekšnesumiem un dažādām aizraujošām aktivitātēm visai ģimenei. 

"Amigo ģimeņu tradīciju skolā" būs iespēja izmērīt savu ģimenes apskāvienu, kas pievienosies lielajam Latvijas apskāvienam, fotostūrī varēsi uzņemt lielisku ģimenes bildi, ko mājās ierāmēt vai piestiprināt pie ledusskapja. 

Šogad Tēva dienas festivāls Rīgā, kuru aicinātas apmeklēt ģimenes un ikviens interesents no visas Latvijas, notiks 5. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 12.00. Pasākums sāksies ar Tēva dienas dalībnieku kopbildi, kas tiks uzņemta no putna lidojuma, ritma ansambļa "Pulsa efekts" priekšnesumiem, LR Zemessardzes orķestra uzstāšanos, improvizētu kopkori un daudzām citām lieliskām aktivitātēm visai ģimenei. 

Reklāma
Reklāma