Piedalies Tētu un bērnu svinīgajā gājienā – par godu Tēva dienai!

Tētu un bērnu sirsnīgs gājiens, kura sauklis ir “Lepns, ka esmu tētis!”, notiks 7.septembrī Rīgā. Gājienā aicinām piedalīties ikvienu tēti ar saviem bērniem, kā maziem, tā lieliem.

Tēti, piedalies tētu un bērnu svinīgajā gājienā par godu tētiem un Tēva dienai! Foto iesūtījusi mammamuntetiem.lv lasītāja Līga.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēti, piedalies tētu un bērnu svinīgajā gājienā par godu tētiem un Tēva dienai! Foto iesūtījusi mammamuntetiem.lv lasītāja Līga.

 

Gājiens sāksies plkst. 12:00 pie Brīvības pieminekļa, virzīsies pa Brīvības ielu līdz pat Esplanādes parkam. Gājiens noslēgsies, tētiem un bērniem vienojoties improvizētā kopkorī, ko vadīs Atis Auzāns.

 

Turpinājumā – Tēva dienas svinēšana kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014”. Ar muzikāliem priekšnesumiem, radošām un sportiskām aktivitātēm, dāvanu darināšanu tētiem, kā arī – notiks dzejoļu krājuma “Tētis” atvēršana. 

 

Tētu un bērnu svinīgā gājiena mērķis ir pateikt - “Lepns, ka esmu tētis!”. Gājiens ir veids, kā apliecināt – būt tētim ir laime. Un citiem tētiem pateikt – tavs bērns ilgojas pēc tevis. Savukārt mammām, kas pēc šķiršanās kavē vai liedz iespēju bērnam tikties ar savu tēti, atgādināt – bērnam ir nepieciešams tētis, bērns nav ierocis attiecību risināšanā. Tēva lomai bērna attīstībā ir neatsverama nozīme. 

 

Lai pieteiktos gājienam

* Gājienā var doties gan lielie, gan mazie bērni, gan topošie un jaunie tēti, gan tādi, kam matos jau viz sirmums.

* Gājienam var pievienoties, 7.septembrī plkst. 11:30 atnākot pie Brīvības pieminekļa (gājiens sākas plkst.12:00).

* Piedalīties var draugu pulkā vai vienkārši kopā ar bērniem. Jauki, ja iepriekš pieteiksi savu dalību gājienā - raksti uz audra@mammam.lv! Taču atceries, ka gājienā varēsi piedalīties arī, ja izlemsi par to pēdējā brīdī un iepriekš nebūsi pieteicies!

Reklāma
Reklāma

* Gājienā var piedalīties arī organizācijas. Savu dalību lūgums pieteikt, rakstot uz audra@mammam.lv. Pieteiktajām organizācijām gājienā būs ieplānota vieta.

 

 

Tiekamies 7. septembrī, Tēva dienas svētkos! 

 

Atgādinām, ka Tēva diena ir atzīmējama septembra otrajā svētdienā, šogad – 8. septembrī. Taču pasākums Rīgā notiks 7. septembrī, svētkus svētdienā atvēlot svinēšanai ģimenes lokā.

 

Tēva dienu rīko ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv un "Fonds Mammām un Tētiem". Atbalsta -  Rīgas domes Labklājības departaments. Informatīvie atbalstītāji Kasjauns.lv un Draugiem.lv.

Tēva diena