Apskaties, kā izskatās 110 kg piparkūku!

T/c „Galerija Centrs” ir atklāts Ziemassvētku tirdziņš, kā arī SIA „Iļģuciema maiznīca konditoreja” meistaru veidotā piparkūku izstāde – „Sniega karaliene”, kas veidota pēc Hansa Kristiana Andersena pasakas motīviem. Izstādes eksponātu – dažādo piparkūku tēlu galerijas kopējais svars – 110 kg.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Piparkūku izstāde būs apskatāma līdz 26.decembrim, kad tā aizceļos uz VSIA „Bērnu klīniskā universitātes slimnīca”, lai priecētu simtiem mazo pacientu.  

„Mēs vēlamies saviem apmeklētājiem radīt svētku noskaņu un sniegt iedevesmu skaistai Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanai. Tirdziņš un izstāde ir t/c „Galerija Centrs” dāvana saviem apmeklētājiem – iespēja aizmirst ikdienas rūpes un iejusties pasaku valstībā, kurā var satikt pasaku fejas, nogaršot dažādus kārumus un klausīties skaistu mūziku. Svētku laikā mēs visiem novēlam atrast laiku sev un savai ģimenei,” saka Lelde Gangnuse – Bērziņa, t/c “Galerija Centrs” menedžere.

Visa mēneša garumā, no 1.decembra līdz 31.decembrim, t/c „Galerija Centrs” apmeklētājiem būs iespēja Ziemassvētku tirdziņā iegādāties piparkūkas, grauzdētas mandeles, žāvētus augļus un citus našķus. Tirdzniecības centra 4.stāvā būs iespējams iegādāties īpašas, ar rokām darinātas Ziemassvētku dāvanas sev un saviem mīļajiem, svētku rotājumus un apsveikumu kartītes, bet 1. stāvā iepretim Rimi veikalam ikvienam būs iespēja iegādāties savu Jaunā gada laimīti. Savukārt uz Rīdzenes ielas būs iespējams baudīt mūzikas priekšnesumus, bet mazie apmeklētāji varēs satikt pasaku Feju.

SIA „Iļģuciema maiznīca konditoreja” meistaru veidotā piparkūku izstāde sastāvēs no trīs svētku sižetiem: pilsētas apsnigušās ieliņas, pa kurām aiztraucās Sniega Karalienes zirgi, aizvedot līdzi mazo Kaju; gandrīz metru augstā, graciozā Sniega Karalienes pils, kas rotāta ar pūdercukura sniegu; mājīgā jumta istabiņa, kurā Kajs un Geda ir laimīgi atgriezušies no Sniega Karalienes pils, tajā mājo mīlestība un sirds siltums. Tiek svinēta uzvara pār ļauno!

Reklāma
Reklāma